BEAUTY

WHITE VANILLA X-MAS EDITION

Jeg har vært kunde hos Yves Rocher i mange år, helt siden barneskolen da vi fikk reklamen deres i posten og jeg så vidt hadde begynt å eksperimentere med sminke hjemme. Nå er jeg fast kunde på deres kokosprodukter, selvbruningskrem og solprodukter, og ett par ganger i året tar jeg meg en skikkelig shoppingrunde. Når jeg klikket meg innom nettsidene deres i går kom jeg over deres juleedition med duft av hvit vanilje – hvor fantastisk høres ikke det ut??! Disse produktene står nå høyt på min ønskeliste til jul ❤

Produktene har søt, behagelig vaniljeduft, noen frisket opp med bergamott og seder blant annet. Både dusjkrem og fuktighetkrem er beriket med sheasmør som gjør at den ”smelter” inn i huden og gjør den myk og velduftende. Produktene inneholder ikke parabener og er alle testet under kontroll av hudleger.

Leppebalsamen dufter behagelig av vanilje mens den pleier og beskytter leppene. Kremaktige konsistens beriket med sheasmør og søtmandelolje gir leppene en umiddelbar følelse av ro samtidig som den gjør dem uimotståelig velduftende. Kan nesten ikke vente til jeg får kysse kjæresten under misteteinen med denne på leppene! ?

Dear Santa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *