CASUAL DAY

Wat te kijken? Telenovel wereld

Vandaag kwam het zo vaak bij me op en ik dacht dat ik je suggesties zou kunnen geven over wat je cool kunt zien op internet 😉 Dus vandaag raad ik je een leuke soap-opera aan, waar ik voor de 20e keer naar kijk en ik beleef het nog steeds 🙂

Triunfo del amor

de Mexicaanse soapserie Televisa uit 2010, geproduceerd door Salvador Mejía Alejandre. Met Maite Perroni, William Levy, Dominika Paleta en Victoria Ruffo. Het thema van de serie is het nummer ”Tres palabras” gezongen door Luis Miguel. De soap heeft 172 afleveringen.
Op driejarige leeftijd belandde Maria in een weeshuis van nonnen, waar ze woonde en opgroeide. Het meisje groeide op met de gedachte dat ze door haar moeder op straat werd achtergelaten, terwijl haar moeder in feite Victoria Sandoval is, een beroemde en beroemde modeontwerpster die in haar jeugd verliefd werd op Juan Pablo, een jonge man die priester worden. De nacht voor zijn vertrek werd Victoria zwanger van hem, maar hij kwam er nooit achter. Toen de moeder van Juan Pablo, Bernanda, hoorde dat ze zwanger was, gooide ze Victoria op straat. Victoria voedde haar dochter alleen op, maar na drie jaar vond Bernarda Victoria en besloot van haar af te komen, wat een ongeluk veroorzaakte, waardoor Maria jarenlang verdween. Maria groeide op met veel haat tegen haar ouders, maar vooral tegen haar moeder, omdat ze nooit kon begrijpen waarom ze haar in de steek had gelaten. Maria’s leven is gevuld met veel onaangename verrassingen en problemen.

Maria ontmoet Osvald Sandoval – Victoria’s echtgenoot, die ontdekt dat Maria’s grote droom is om een ​​model te worden dat net zo goed en beroemd is als Victoria Sandoval, die ze met respect en bewondering behandelt. Dankzij Osvald huurt Victoria Maria in als model (ze weten allebei niet van hun relatie). Victoria behandelt haar dochter met minachting en arrogantie, vooral omdat ze haar identiek vindt aan haar op haar leeftijd. Ondertussen ontmoet Maria Maximilain Sandoval, Osvalds zoon uit een eerder huwelijk en Victoria’s stiefzoon. Hij is ongelooflijk verleidelijk en probeert in eerste instantie Maria te verleiden, maar later worden ze allebei smoorverliefd op elkaar. Voordat Max met Maria trouwt, ontdekt hij dat zijn ex-vriendin Ximena zwanger is. Dit kruist zijn trouwplannen met zijn geliefde. Maria voelt zich gekwetst en bedrogen. Later komt hij er ook achter dat ze zwanger is en wil hij de waarheid voor Maximiliaan verbergen, zodat hij er nooit achter komt. Na vijf maanden ontdekt Maximiliano dat Maria in verwachting is van een baby en dat hij zijn vader is. De man is aanwezig bij de geboorte van zijn nageslacht. Maria doet haar best om niet in de verleiding van Maximiliaan te vallen, ook al houdt ze heel veel van hem omdat hij getrouwd is. Ximena krijgt een auto-ongeluk en bevalt vroegtijdig met complicaties en mentale problemen, wat het huwelijk van Max tot een grote farce maakt, vooral omdat Maria de enige vrouw van wie hij houdt. Dankzij hard werken en toewijding wordt Maria beroemd als een supermodel, wat Victoria en vele anderen bewijst dat ze in staat was te bereiken wat ze wilde in het leven.

2 reaktioner på ”Wat te kijken? Telenovel wereld

  1. Ich liebe diese Serie. Ich beobachte ihn jetzt seit einer Woche wieder und er weint wie immer 🙂
    #triunfodelamor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *