TRAVELS

VI HAR KROCKAT

Äntligen börjar den här helgen lida mot sitt slut. Började denna lång helg med magkatarr, värst var det under fredagen men det har blivit bättre. Tack för erat engagemang, era tips hjälpte verkligen! Gårdagen var en helt vanlig dag. Jag och min pojkvän bestämde oss för att åka en tur för jag behövde filma till mitt gymnasiearbete. Efter en stunds åkande åkte vi till hans farmor och fikade lite. Han skulle köra hem mig men först skulle vi in en snabbis på affären. 100m ifrån mitt område krockar vi med en bil som kör rakt ut framför oss. Alla klarade sig men min pojkväns bil är de skrot av. Inte ett så bra avslut på den här helgen. Nya tag inför kommande vecka! Och ta det lugnt i trafiken!

Efter snö ovädret i torsdags så har vi fått ytterligare 40cm snö. Totalt 80-90cm snö, det blev en riktig vinter till slut Hahah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *