SHOPPING

VECKANS BUDGETLYX – 6 BILLIGA SITTPUFFAR SOM SER EXKLUSIVA UT

Sittpuffar är den nya tidens fåtöljer! De små runda mästerverken smyckar vilket rum som helst och ger lyx till en grå vardag. Det finns all orsak att tex. ha en liten glammig sittpuff i garderoben om den är stor nog. Eller varför inte ha som jag har i vardagsrummet, jag har en sittpuff  med bricka på och har den som runt soffbord.

Oavsett smak inom färg och storlek så finns det garanterat en sittpuff därute som passar perfekt. Det finns väldigt dyra puffar, jag har sett vissa som kostar mot 13 000. Det känner jag är fullkomligt onödigt att slänga pengar på, när man kan få en billig sittpuss som ser tom lyxigare ut än den dyra.

Här får ni tips på 6 snygga billiga sittpuffar som de flesta har råd med och som ert hem etthundra procent vill ha.

Billiga sittpuffar

Ursnygga puffar hittar ni från ovan vänster HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

Den röda och vita puffen med guldkant är väl på gränsen till att kallas budgetlyx men jag tycker ändå de ser minst två gånger så dyra ut än de är.

På sista fotot ser ni verkligen hur sittpuffar kan komma till sin sanna lyxiga rätt i ett rum. Det är fotat hemma hos Bianca Ingrosso i hennes nya lägenhet och senaste samarbete med Jotex. Jag tycker Jotex har tagit ett stort steg fram från tråkig textilpostorder med kärringvarning, till en fräsch modern onlinebutik med budgetlyx som signum.

Placera gärna som på bilden ovan två helt olika puffar i storlek och form bredvid varandra, det ger ett spännande intryck. Puffen går även att använda i sovrummet som sängbord om man har ett litet trångt sovrum. Gör som jag gjort i vardagsrummet och ha en snygga bricka på puffen som bordsskiva.

Japp! Kär puff har många användningsområden och det är en möbel jag hoppas stannar länge som stjärna på inredningshimlen:)

Budgetlyx är grejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *