BEAUTY, HEALTH

Vampyr ansiktslyftning

Naturlig förnyelse med blodplättarik plasma

vampyr ansiktslyftning Warszawa Vet du att konsekvenserna av passeringstid kan elimineras utan att använda en skalpell? Kirurgiska operationer är inte längre det enda alternativet, eftersom estetisk medicin erbjuder oss snabba, icke-invasiva och fullt effektiva behandlingar. De senaste årens hit är den så kallade vampyrlyft-regenerering och föryngring av huden genom mesoterapi från blodplättarik plasma. Det är en helt naturlig produkt som härrör från patientens blod.

 

Estetisk revolution
Ungt, attraktivt utseende och strålande hud utan rynkor. Precis en sådan spektakulär effekt kan räkna med dem som bestämmer sig för en vampyr ansiktslyftning. Låt inte detta mörka namn lura dig. Mesoterapi med blodplättrik plasma är inte förknippad med intensiv smärta eller stort obehag. Dessutom kräver det inte långsiktig återhämtning och de positiva resultaten syns omedelbart. Hud utan tecken på trötthet, med jämn färg är den största framgången med denna procedur.

Du kommer förmodligen ihåg det blodiga ansiktet av Kim Kardashian, som var den första som publicerade ett foto direkt efter behandlingen med Regeneris med hjälp av blodplättarik plasma. Många av er var mycket oroliga då … Du måste veta att blodet inte var resultatet av operation eller komplikationer. Det dök upp precis efter punkteringar, eftersom vampyr ansiktslyftning görs med nål mesoterapi. Bara en serie med 3 behandlingar med några veckor för att effekten av ung, vacker hud ska hålla i upp till 18 månader. För att ungdomar ska vara evigt är det värt att upprepa vampyrens ansiktslyftning var sjätte månad.

 

Framgång är i naturen
Dr Anna Platkowska-Szczerek, en erfaren läkare inom estetisk medicin vid Promedion Clinic, berättar om regenerering med blodplättrik plasma.
Först uppsamlas patientens blod, som senare separeras med hjälp av blodplättarika plasma med lämpliga separationssatser. Det är denna ingrediens som används för mesoterapi. Plasma har gynnsamma egenskaper. Först och främst innehåller den så kallade tillväxtfaktorer som stimulerar hudceller att producera naturliga byggnadskomponenter som kollagen, elastin och hyaluronsyra. Det är tack vare detta att huden får sin elasticitet.

Proceduren är snabb, det tar cirka 30 minuter. Det är praktiskt taget smärtfritt, för innan mikropunkteringar utsätts huden för lokalbedövning. Hans största fördel är det faktum att vampyr ansiktslyftningen inte orsakar komplikationer och garanterar full säkerhet. Det är ett utmärkt och säkert alternativ för patienter som lider av olika typer av allergier.

Ungdommens kult
I en tid då ungt utseende spelar en allt viktigare roll i vardagen svarar minimalt invasiva behandlingar för estetisk medicin bra på dessa behov. Vampyr ansiktslyftning är mycket populär på grund av sitt rimliga pris och snabba och naturliga effekter. Trombocytrika plasma-mesoterapi är en utmärkt lösning för upptagna människor som inte alltid har tid för långvariga skönhetsbehandlingar.

Det är värt att nämna att förfarandet som utförs på Promedion Clinic är idealiskt inte bara för personer som vill bli av med tecken på trötthet och ”trött ansikte”. Denna behandling används framgångsrikt vid behandling av skallighet, korrigering av atrofiska ärr och lindring av symtomen på atopisk dermatit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *