KITCHEN

Vad ska jag äta?

Hejhejhej! Hur mår ni idag? Jag har lite lätt huvudvärk just nu, men jag ser det som ett gott tecken. Nu tänker ni säkert ”vaad flummar hon om nu? BRA med huvudvärk?”. Well. Jag har jobbat med lite heavy emotional stuff nästan hela dagen och antar att det är därför huvudvärken uppenbarade sig nu. Jag har liksom grävt långt bak i minnet för att frigöra begränsande trosuppfattningar, förlåta och gå vidare. Det är inte så dramatiskt som det låter. Haha. Men det är något som jag är tvungen att göra om jag vill ta mig framåt i livet. Rensa minnet från blockeringar. Det är så vanligt att vi har underliggande ”sanningar” om oss själva eller vår förmåga som gör att vi begränsar oss själva medvetet eller omedvetet i livet. Och när man jobbar med såna här saker så går det åt mycket energi. Därav huvudvärken.

Men alltså tillåt mig HURRA lite, för idag är första dagen jag inte känt av smärtan i magen. Klockan är 15:20 i skrivande stund och jag har inte haft några som helst känningar hittills idag. Det känns så otroligt befriande. Även fast jag inte har någon aning om VAD det hela berodde på så är jag så otroligt glad och tacksam för att det nu verkar ha släppt. Jag utgår ifrån hälsa from now on.

Det här åt jag precis. Glutenfri pasta (SÅ GOD!), köttfärssås, körsbärstomat, gurka och paprika. Jag slängde ihop det igår så att vi har mat nu några dagar framåt. Det här är verkligen min go-to-rätt nu när inspirationen tryter. Men jag skulle så gärna vilja skära ner på rött kött, eller kött överlag. Det ÄR ju så gott. Men det ÄR inte bra i för stora mängder och min kropp tror jag skulle tacka mig om jag införde mer vegetarisk mat. Niklas är helt med på noterna men vi är ju så himla newbies på den fronten. Det blir så lätt att det bara blir någon sallad då i brist på annat. Sååå. Vad ska jag äta? Jag behööööver tips på mat som är enkelt att göra (gärna även i större mängder), näringsrik och gärna vegetarisk. Det måste inte nödvändigtvis vara vegetariskt heller om du råkar sitter inne på något riktigt kickass bra tips. Alla tips mottages med öppna armar.

VAD ska jag äta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *