BEAUTY, SHOPPING

To naturlige sjampoer fra et apotekshylle Alterra og Yope

Når de fleste sier at grunnlaget for hårpleie er balsammen, er jeg i opposisjon. Den problematiske hodebunnen som en gang ga meg en brenning, lærte meg at sjampo er det viktigste. En god, mild, men velrensende kosmetikk er en nødvendighet for badet mitt. I dag, om to nye produkter som dukket opp på markedet samtidig, sjampo med naturlig og apotek.

Sjampo med Alterra-karbon er dedikert til hår med en tendens til fett. Det er vanskelig for meg å dømme min mening – jeg vasker dem hver dag fordi jeg er eier av veldig tynt hår, som på den andre dagen ikke lenger er i stand til å bli frelst på grunn av total slip og ikke på grunn av ”skitt”. Jeg klager ikke, men spesielt av denne grunn. Fordi det er mer irriterende for meg å ”stylisere” dem enn å sette håret på dusjen i løpet av kvelden vasker hele kroppen.

Du vil kjøpe en sjampo i Rossmann til en vanlig pris på PLN 8,99 for en 200 ml kapasitet. Emballasjen er en standard, plastflaske, konsistent med hensyn til grafikk med andre sjampoer av dette merket. Produktets farge er ikke-standard fordi den er … svart. Like etter vannet og før de delikate (og mindre) vaskemidler i sammensetningen er det glycerin. Som jeg var litt redd, og jeg var litt nysgjerrig.

Dette kosmetiske skumet anstendig, renser huden godt, irriterer ikke det og forårsaker ikke kløe. Det er også veldig behagelig for håret – etter kontakt med skummet, tverr det ikke for mye, det er ikke tørt, det er løs og losset. Jeg observerer også lys og ikke veldig spektakulær (men fortsatt) hårrefleksjon til basen.

Jeg brukte det med glede og jeg kommer tilbake til det med samme glede. I forhold til sjampoene i dette firmaet hadde jeg hittil blandede følelser: varianten som gir volum jeg virkelig liker, var imidlertid koffeinversjonen en total feil for meg. Utgaven med karbon tiltet, men skalaen;)

Jeg er en fan av Yope shower geler, så så snart jeg så at de lanserer nye hårprodukter, sa jeg ”Jeg må ha!”. Jeg måtte ha to sjampo fordi … Jeg ble styrt av deres duft. Og hvordan. Jeg startet eventyret med sjampo for tørt og skadet hår. Orientalsk hage og … Jeg var skuffet.

Vi betaler for PLN 20 for en 300 ml kapasitet til en vanlig pris. Til denne prisen er vi imidlertid en praktisk og praktisk flaske med en pumpe. I min kopi er det imidlertid upålitelig – etter å ha presset det, ”hoppe opp” ganske oppover og må ”trekke” det ut for hånd, som jeg ikke skjuler, er litt irriterende.

Spesielt det … det er ikke et effektivt produkt. Når det brukes i en standardmengde, kan det absolutt ikke vaske hodet mitt. Jeg har inntrykk av at det på grunn av sin spesifikke formel (lik deres såper eller geler) setter seg på håret og det er vanskelig å bryte inn i hodebunnen med den. Jeg bruker den i uanstendig store mengder.

Ikke desto mindre imponerer vaskeegenskapene ikke. Håret etter å ha brukt det er lett lastet, hodebunnen som bruker det flere ganger på rad, synes å være utilstrekkelig renset og krever synd og grundig skrubbing.

Lukten skuffet meg ikke. Likevel er duften av Yope-produkter veldig mye i min smak, og når de fleste klager over dem, mottar jeg dem positivt. Likevel er lukten den første og siste tingen jeg liker om dette produktet, og når jeg kan få en bunn i det, vil jeg gjerne glemme det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *