CASUAL DAY

TIPS PÅ JULKALENDER

Känner du som jag att barnen får så mycket skräp att leka med? Speciellt i de olika adventskalendrarna som finns ute på marknaden tycker jag att det är mest skräp i. Samtidigt vet jag hur mycket en adventskalender betyder och hur roligt det är att varje dag får öppna en ny lucka fram till julafton. När jag var liten fanns det tuggummikalendrar som jag var väldigt förtjust i. Dessa verkar dock inte finnas längre.

Det som däremot finns och som jag tycket är superbra är adventskalendrar med små böcker i. Jag köpte en med Bamse till Noah förra året och det blev verkligen en succé. I år valde jag Mumintrollen och hoppas på att den kommer att  mottas med glädje, men det tror jag. När jag letade hittade jag lite olika varianter, allt från Bamse till Disney sagor. Även helt olika priser så kolla runt lite för att hitta bästa priset. ?


Både jag och Noah älskar att läsa böcker så en bokadventakalender känns verkligen optimal för oss. Ett extra plus för att böckerna är små och därmed enkla att ta med sig på resa. Vi läser fortfarande Bamseböckerna som Noah fick i sin kalender förra året och kommer säkerligen läsa ur dem ett bra tag till. Älskar att det i kalendern är något man använder länge istället för krims krams som lätt tappas bort och försvinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *