CASUAL DAY

TILLBAKA TILL TRÄNINGEN

Hej på er. Har varit lagom dött här nu, men efter jobbet är jag så trött att jag orkar helt enkelt inte titta på skärmen alls så då prioriteras annat helt enkelt. I onsdags hade jag i alla fall bestämt mig för att jag skulle få till mitt första gympass. Kom hem efter jobbet, lika slut som vanligt men satte igång med middagen med en gång. Fisk och potatismos, basic, och nostalgiskt gott. Vilade i soffan en stund innan jag slängde på mig träningsklädern och blandade min pwo. Satsade på ett ganska lätt pass, lite armar och cardio. Har fortfarande mitt revben att tänka på, det känns trots allt mycket bättre denna veckan men mycket tack vare mediciner. Körde helt enkelt ett skönt pass med vanliga övningar, avslutade en stund på crosstrainern. Lyckan var total på vägen hem. Från att ha känt mig så extremt nere så var jag verkligen lycklig där och då. Där ni, tänk vad träning gör för kroppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *