CASUAL DAY, SHOPPING

Tilbake til skolen! Layette for det nye skoleåret

Tenker på september, har mange foreldre foran øynene behovet for å fullføre en skolelett til barnet sitt. Bortsett fra notatbøker og bøker, hva skal være inkludert i utstyret?


Ryggsekk – et must-have tilbehør for barn og unge

Det er verdt å begynne å handle med å kjøpe riktig ryggsekk. Selv om det beste valget for en førsteårsstudent vil være en fargerik skolesekk dekorert med eventyrkarakterer eller kjærtegnende dyr, så for en tenåring, bør vi se etter mer ungdommelige forslag. Utgangspunktet er selvfølgelig farge. I dette tilfellet er det verdt å fokusere på universalisme, og det er grunnen til at nyanser av svart, marineblå, mynte og grå skal godkjennes av skuddene. Det neste elementet er dens størrelse og vekt, justerbare stropper, avstivning på ryggen (skum og ergonomisk nett) og tilstedeværelsen av rom. Ryggsekken kan ikke bare være visuelt attraktiv, men også komfortabel og trygg.

Skolemateriell
Fargestifter, penner, markører, åpen saks og en rekke tilleggsutstyr til skolen, i tillegg til notatbøker, klistremerker, blokker og kofferter med skrivesaker. En jordklode og kalkulator vil også være nyttig, i tillegg til mange læremidler og tabellformer.

Selv om listen over nødvendige skolemateriell kan være overveldende, trenger den ikke være slitsom eller plagsom å fullføre. Riktig forberedelse er viktig. I denne forbindelse er det nødvendig å sette sammen en liste over nødvendig tilbehør. For å akselerere hele shoppingprosessen ytterligere, kan du satse på å kjøpe produktsett eller kjøpe alt fra en selger.

BACK TO SCHOOL

Jeg anbefaler INKCLUB-butikken, du finner mange nødvendige ting for layetten, og enda mer så har jeg 10% rabatt for deg på skoleletten. Tilbudet gjelder bare til slutten av august, så jeg inviterer deg hjertelig;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *