BEAUTY, SHOPPING

THE BODY SHOP MEDITERRANEAN ALMOND MILK WITH OATS INSTANT SOOTHING MASK

Hi,

Ik ben al jaren fan van The Body Shop, maar tot nu toe heb ik enkel het tea tree masker uitgetest. Ik was dan ook zeer benieuwd toen ik hun nieuwste masker, het Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask mocht ontvangen. Een masker speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid met amandelmelk en havermout, klinkt niet slecht, toch?

Als je benieuwd bent naar het nieuwste masker van  The Body Shop, lees dan zeker verder.

Dit nieuwe Instant Soothing Mask is 100% vegan en verrijkt met haver uit Engeland, voor een milde exfoliatie van de huid, verzachtende biologische Community-Trade amandelmelk uit Spanje en rustgevende biologische Community-Trade-aloë vera uit Mexico. Dit masker bevat probiotica en exfolieert de huid op een milde wijze voor een zachte, gladde en soepel ogende huid.

Iets dat je misschien niet meteen van een masker in een potje zou verwachten, is dat je de stukjes haver ook daadwerkelijk ziet zitten. Het masker voelt meteen al fris en zacht aan, na het aanbrengen op je huid. Ik gebruik graag elke week 1 of 2 keer een masker, maar naarmate het masker droog wordt, begint het een beetje te trekken. Het fijne aan dit masker van The Body Shop is dat je het masker helemaal niet voelt zitten. Naarmate het droogt, begint het niet te trekken en zelfs als je het masker 30 minuten laat zitten, dan nog kan je het er gemakkelijk afhalen met een nat washandje. Ik heb geprobeerd een goede foto te maken, terwijl het masker op mijn gezicht zat, maar het was al redelijk donker. Ook is het masker niet heel erg dekkend, dus sorry voor mijn onrustige huid op het moment.

Na het masker zo’n 30 minuten op mijn huid te laten, kon ik het heel gemakkelijk met een beetje lauw water wegwassen. Mijn huid voelt zachter en rustig aan. Als je op zoek bent naar een mild, natuurlijk en ontspannend gezichtsmasker, dan kan ik je het Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask zeker aanraden.

Je kan het Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask van The Body Shop nu kopen voor €20 (75 ml).


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om wat meer over dit nieuwe masker van The Body Shop te lezen. Ik vond het in ieder geval leuk om nog eens een natuurlijk masker uit te testen. Ik vroeg me trouwens af of jullie het nog steeds leuk vinden om op dinsdag een Food Diary te zien verschijnen? Aangezien ik momenteel een beetje achterloop met mijn artikels, zal ik de Food Diaries nog even moeten overslaan, maar als jullie het leuk vinden, zal ik er zeker terug mee beginnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *