FASHION, SHOPPING

Stylo Happy Plugs hörlurar

Det svenska livsstils- och modemärket Happy Plugs har äntligen kommit till Singapore. Dessa färgglada hörlurar, nominerade till ”Bästa modeaccessoarer” 2013 Guldknappen modepris i Sverige, lever helt upp till sitt namn eftersom de är färgglada, hippa, finns i ett brett utbud av fashionabla färger och erbjuder fantastiskt ljud. Och de är inte dyra heller!

Jag har anslutits mycket idag, speciellt när jag är på bussen för att gå någonstans där jag har mina hörlurar på med DJ Okawari (hiphop möter omgivande). Under de senaste få åren hade jag använt brusreducerande hörlurar och kan aldrig gå tillbaka till ett par utan. Happy Plugs hörlurar som finns i två olika utföranden: Earbud och In-Ear, marknadsförs inte som sådana men de fungerar lika bra som mina brusreducerande Sony-hörlurar. En av mina senaste tider använder hörlurar som ger skit-ass-ljudkvalitet (ingen bas), sången är förvrängd och jag kan fortfarande höra bakgrundsbrum (till exempel bussens motor)

Mina Happy Plugs-hörlurar är kompatibla med min iPhone och den har en inbyggd mikrofon som gör att jag kan fjärrprata i samtal samt styra min musik. Jag visste inte att det var en mikrofon först eftersom designen är så minimal, det såg inte ens ut att det fanns en knapp att trycka på eller något annat, så jag var tvungen att titta på bruksanvisningen som medföljde lådan. : X Om du tittar noggrant visas öronproppsdesignen ovan och In-Ear-designen nedan. Jag föredrar In-Ear eftersom kiselöronsnäckorna passar bättre och också hjälper till att blockera buller utanför.

Jag köpte faktiskt nästan ett par hörlurar innan jag fick Happy Plugs. Jag var hos en av Apple-återförsäljarna i köpcentret och frågade om ett par hörlurar och blev förskräckt över det tresiffriga priset. Och det hade inte brusreducerande funktion och det var inte heller ett snyggt trådlöst par. Happy Plugs-hörlurar är mycket billigare i jämförelse, både för toppmoderna design och oklanderlig ljudkvalitet. Standardfärgerna är S $ 32 (Earbud) och S $ 42 (In-Ear), medan lyxfärgerna är S $ 39 (Earbud) och S $ 49 (In-Ear).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *