KITCHEN

Stekt fullkornsris med grønnsaker, skinke og egg og litt dagligdags skravling.

Titt tei.

Idag gikk jeg den dørstokkmila og kom meg på treningssentret. Var å trente i går kveld også*stolt*.   2 dager denne uka og det er ”bare” onsdag. Har letet frem noen strechingfilmer på youtube, som jeg tenkte jeg skulle prøve når mini har lagt seg. Jeg er jo så stiv. Kan ikke huske at jeg har vært det før. Selv om jeg alltid har vært ganske stor, har jeg vært myk(snakker ikke polstringa nå..haha).  Er det noen som har noen gode ideer hvor man får tak i treningstights, som er høye i livet og ikke all verdens mønster og farger på..og helst tett ikke gjennomstiktig bak på rompa? Altså som passer til store rumper og lår;? Vil egentlig si/skrive hvor koselig det er at dere leser bloggen min. det gir meg en masse motivasjon og glede. Koselig at dere legger ved en kommentar også.  Tenkte når jeg startet denne at jeg var gal. 40 år og blogge?? Men nå synes jeg det er superkoselig og ikke minst motiverende. Blogging er for alle aldre..så det så.?

Stekt fullkornsris

Middag i dag ble stekt fullkornsris(2 boil in bagposer) med 1 fedd  hvitløk,1 løk, 1paprika,4 champignon, ca 1 dl. erter, 3 gulrøtter, 2 egg og 100-150 gram skinke. Utrolig lett å lage. Stekte gulrot først, deretter frossne erter, champignon, hvitløk, løk, paprika. La det til side i panna og stekte egg, saltet litt og rørte de rundt mens jeg stekte de i panna. la oppi skinke og til slutt ferdig kokt fullkornsris…Avsluttet med soyasaus og evt. litt salt og pepper etter smak og behag?

 

Både middag idag og lunsj til skolen imorgen.

Nå må jeg på loftet å finne frem treningsmatte og treningsklær jeg pakket ned i fjor.

Men dere…kos dere ikveld a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *