MAKE-UP

Sminkprodukter jag älskar!

Hej alla finisar!
I detta inlägget tänkte jag visa vilka sminkprodukter jag använder i princip varje dag. Det är lite blandade sminkprodukter i olika prisklasser helt enkelt. Så vi kör igång direkt.

Det första är en maskara från Wet n wild. Jag gillar den för jag får inte klumpar på ögonfransarna av denna och jag gillar borsten och hur täta stråna i borsten är. Jag tycker det är väldigt bra kvalite och jag gillar även att förpackningen är rosa. Dessutom kostar den bara ca 80kr vilket är billigt för en maskara.

Denna sminkpalett använder jag jättemycket. Den är från vivaladiva med många glittriga färger. Jag gillar alla färgerna men använder mycket de mörka. Det enda som jag inte gillar är att jag tycker att de är lite svåra att blenda ut men det går ju ändå helt okej. Så denna rekommenderar jag verkligen till alla.

Denna produkten är från clinique. Jag använder den lite som concealer fast egentligen är det nog en Foundation. Jag gillar den för att den täcker bra men samtidigt så syns den inte alldeles för mycket. Det ser helt enkelt ut som om man har flawless hy utan en massa smink. Jag använder en beautyblender för att få ut denna. Detta är nästan den enda basprodukt jag använder.

Denna produkten använder jag nästan varje dag. Mest för att jag har glasögon och behöver ganska mycket runt ögonen för att det ska synas att jag har markerade ögon. Men när jag lägger denna i vattenlinjen så blir ögonen lite mer skarpa och sminket syns även om jag har glasögon. Denna är från loreal paris och jag vet inte riktigt vad den kostar.

De sista produkterna är två läppstift. Ett som är lite mer åt det bruna hållet. Det är från clinique och jag tycker om det jättemycket. Det andra är rött och är från Sabrina cosmetics. Jag gillar båda för de funkar till olika sorters sminkningar.

Detta är lite produkter jag använder dagligen då jag tycker de är enkla att använda och snygga helt enkelt.

Hoppas ni får en mysig höstdag:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *