KITCHEN

SHOWROOM I TANKENE

Hei igjen!

I skrivende stund sitter jeg faktisk i sengen med en sovende fireåring ved min side. Noen dager er det deilig å bare sitte å se på dem sove og faktisk synes jeg det er digg å jobbe fra sengen også. Hodet mitt er fortsatt på jobb og jeg har akkurat pløyd gjennom mailen og sett igjennom noen nye leverandører på tekstiler. Jeg har jo som nevnt tidligere en plan om å få åpnet et slags ”showroom”, som da vil bli min faste base. Det vil fungere som et kontor hvor jeg både kan jobbe og ha kunde møter. Det må være en stor arbeidsbenk med plass til å vise frem forslag og ikke minst god plass til oppbevaring av tekstiler, tapeter, fargeprøver ol. Det må også kunne være plass til en utstilling av møbler og tekstiler som jeg vil føre via mine leverandører. I tillegg hadde det jo vært fint med lager i samme bygg, slik at jeg hadde sluppet å forholde meg til flere steder. Kjenner det er mange baller i luften på en og samme tid nå, men det er jo også veldig gøy. Jeg koser meg med planleggingen og synes alt er super stas, men det er viktig å holde fokus og realiteten på plass hele veien.

Nå skal jeg smelle igjen dataen, smaske litt ekstra på de sovende barna mine og deretter faktisk ta et skippertak når det kommer til husarbeidet. Da kan jeg ta langhelg med litt ekstra god samvittighet, haha.

Nyt resten av kvelden deres!

Klem fra meg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *