HAIR

SÅDAN plejer jeg hår? HVAD har jeg gjort, at min velsignede hår endelig genopstår?

mit hår blev kedeligt og grusomt statisk. Jeg prøvede naturlige hårplejemetoder, men de bragte ikke de forventede resultater. Naturlige shampoo forårsagede deres sammenfiltring, hvilket resulterede i, at endnu mere hår faldt ud ved kæmning. Hvad fik håret til at genoplive og endelig se godt ud? Hvordan passer man på hår, der er bleget?

 

Regelmæssige besøg hos frisøren plus ret stærk hårforkortelse

 

Da de begyndte at falde ud, havde jeg ikke andet valg end at forkorte dem meget. Dette mindskede ikke antallet af hårtab, hvad der skulle falde ud og falde ud, men forårsagede mindre problemer med at kæmpe. Håret er blevet lettere, mindre sammenfiltret, og takket være forkortelsen vil det blive hurtigere med voksende rygstrenge.

 

Vask og pleje

Jeg vasker mit hoved næsten hver dag. At reducere hyppigheden af ​​vask har aldrig påvirket håret fedtet mindre, og jeg vil have, at de skal se friske ud. Hyppig vask påvirker ikke deres tilstand negativt, tværtimod stimulerer en hovedbundsmassage, som jeg også gør, mikrosirkulation og styrker hårrødderne. Jeg kan også huske at børste mit hår hver dag – om morgenen og om aftenen og før hver hovedvask.

 

Hår bleget med maling har brug for stærk ernæring, er mere skrøbeligt og tørt i enderne, har en tendens til matting, giver flere problemer, når man kæmmer. Jeg havde brug for en god shampoo og frem for alt det rigtige balsam. Naturlig kosmetik øgede vanskelighederne med at kæmme og forårsagede statisk hår. To produkter fungerer bedst med mig – Wella Elements-shampoo og Alterra koffein-shampoo. Begge shampoo har meget anstændige kompositioner, selvom de ikke er helt naturlige.

 

Jeg bruger altid hårbalsam. For tiden fungerer Maroccanoil udjævningsbalsam meget godt. Jeg har ikke noget problem med at kæmpe mit hår, de er blanke, bløde og nærede. Én gang om ugen påfører jeg også en Wella Elements-maske på mit hår.

 

Vi anvender ikke balsam på hårets rod for ikke at belaste dem unødigt. Efter påføring af det kosmetiske middel kæmmer jeg mit hår med fingrene, ruller det i en bolle og holder det på hovedet i 3-5 minutter og skyller derefter godt med varmt vand. Til sidst hældes koldt vand på mit hår for at lukke neglebåndene. Denne handling gør håret bedre til at kæmme og få mere glans. Fra tid til anden anvender jeg også en dråbe arganolie (f.eks. Organique-mærke) på våde spidser, som supplerer defekter og yderligere giver dem næring

 

tørring

Der plejede en populær mening at tørre dit hår så hurtigt som muligt og lade det tørre naturligt. Det anbefales nu at bruge en tørretumbler til at lukke neglebåndene. Vådt hår er mere udsat for skader. Hold tørretumbleren væk fra hovedet, så den varme luft ikke unødigt tørrer vores hår. Luftstrømmen styres fra rod til spids. Til sidst skal du bruge en kølig vind for at lukke dine hår neglebånd og give dem glans.

Hvis jeg ikke har tid til at style mit hår, tørrer jeg det med en standard tørretumbler. Jeg bøjer hovedet fremad og leder luftstrømmen fra roden mod hårenderne. Denne handling hæver håret og giver det volumen. Når jeg har mere tid, bruger jeg en curler-tørretumbler. Hvis jeg vil give mit hår en naturlig krølling eller rette det helt ud, bruger jeg en glattejern. På mine Insta-historier i fremhævede forhold kan du se, hvordan jeg opretter krøller med en glattejern. Du skal huske ikke at rette dem, når de stadig er våde. Jeg satte temperaturen til 180 grader. Jeg bruger også varmebeskyttelsesspray.

Hårpleje og styling kan ikke være tidskrævende. 
Jeg påfører masken og balsam i bruser, varmt vand får produkter til at trænge dybere ind i hårstrukturen. 
Jeg bruger velprøvd kosmetik og eksperimenterer ikke med nye produkter. 
Jeg er meget nysgerrig over, hvordan du plejer dit hår, og hvilken kosmetik du bruger. 
Er der nogen professionelle behandlinger, som du vil anbefale?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *