BEAUTY, MAKE-UP, SHOPPING

RECENSION: ISADORA COLORFUL EYELINER

Om produkten: Flytande eyeliner med kontursäker applikator för ett perfekt resultat – Snabbtorkande – Rikt pigmenterad – Vattenresistent – Flexibel, spetsig filtapplikator för exakt eller kraftig linje – Kan även rekommenderas för känsliga ögon och kontaktlins-användare
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa eyelinern.

Mitt omdöme: Om jag ska gå utefter det som produkten utlovar så skulle jag säga att det mesta stämmer. Jag upplever att den är snabbtorkande, vilket jag tycker är viktigt. Man vill inte att ens eyeliner ska kleta av sig på ögonlocket. Pigmentet är också bra.
Men jag skulle inte vilja påstå att den är vattenresistent. Jag har både duschat och gått ut i regn när jag haft den på mig och fått vatten på ansiktet. Och när jag sedan kollat mig i spegeln så har jag haft lite av eyelinern ner på kinden.
Men överlag är det en av dom bättre jag testat. Det är väldigt lätt att få till en tunn linje men man kan också bygga upp till en tjockare om man så vill. Pigmentet är som sagt bra, vilket jag tycker är viktigt och den torkar snabbt.
Varför den inte får fem stjärnor är just för att dom säger att den ska vara vattenresistent, vilket den inte är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *