BEAUTY, SHOPPING

PAPAYA PEELING – BABYFACE

pure perfection

Häromdagen provade jag denna peeling från Maria Åkerberg. Jag har aldrig tidigare testat något från just det märket (eller något annat heller egentligen) så jag var väldigt spänd över hur resultatet skulle bli, och jag är väldigt positivt överraskad måste jag säga. Såhär beskriver de produkten :

” Enzympeeling för ansiktet som hjälper till att motverka tilltäpptheter. Peelingen innehåller papain, ett extrakt från papaya som varsamt exfolierar huden och motverkar pormaskar. Papaya Peeling passar även den mest känsliga hud. ”

Det första jag la märke till när jag öppnade tuben var den otroligt fräscha doften – helt underbar. Den var lätt att applicera och så skön på huden. Jag har en väldigt känslig hud så var rädd att det skulle svida eller likanande men det blev ingenting sånt. Den var lätt, fräsh och de små kornen var så behagliga att massera runt. Därefter lät jag den sitta ett tag medan jag gjorde annat, när jag sen sköljde mitt ansikte hade jag fått världens lenaste ansikte – ett riktigt babyface. Denna kommer jag definitivt använda och köpa fler gånger. Dock finns ett litet minus – tuben är alldeles för liten, haha. Men de största plussen var absolut den underbara doften. Den fräscha känslan den gav och att det inte behövdes mycket för att de skulle täcka ansiktet. Denna rekommenderar jag starkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *