KITCHEN

PÅFYLLNING AV ENERGI EFTER GYM

Say omelette!

Det är tur att smaken inte sitter i utseendet för då hade det resulterat i att jag nyss ätit den äckligaste omeletten i mitt liv – och så var ju inte fallet. Men när magen skriker och man stressar med maten blir det lätt lite misslyckat – utseendemässigt åtminstone. Det var precis som hände idag. Efter en timmes träning på gymmet tillsammans med min fina sambo skrek våra magar ordentligt när vi kom hem. M ställde sig direkt vid spisen och slängde ihop en varsin omelett med korv och lök åt oss.

Dagens enda planer är med det av checkade och har nu en hel eftermiddag att göra precis vad vi vill på. Efter träningen är jag nu full av ny energi igen och väldigt sugen på ett litet äventyr – frågan är bara vad slags för äventyr? Under tiden jag tar mig en varm dusch kanske idéerna börjar flöda – vi ger det ett försök.

Har ni något inplanerat idag? Vad ska ni hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *