BEAUTY, CASUAL DAY, HEALTH, SHOPPING

OSLO SKIN LAB – THE SOLUTION ANTI – WRINKLE GOLLAGEN

The Solution indeholder kun 100% hydrolyseret kollagenpulver, uden tilsætningsstoffer.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Om os<<<<<<<<<<<<<<<<<<< OKAY! Jeg ved godt jeg slet ikke er i slutning af 20'erne endnu & jeg ingen rynker har endnu. Men jeg har bare hørt så meget godt om det her kollagenpulver, både at det hjælper mod rynker & urenhud. Hvor smart er det lige var? Så jeg tænkte at nu ville jeg også prøve det og se om det hjalp min irriternede urenhede hud jeg har fået mig her på det sidste - Så jeg har valgt at lavede mig et medlemsskab der inde & her den anden dag modtog jeg en æske med 28 doseringssticks med Oslo Skin Lab kollagenpulver / en til hverdag.

 

Anbefalet daglig dosis: 1 dagsdosis blandet i valgfri mad eller drikke. Hvis du blander pulveret i vand, behøver du kun ca. 1-2 deciliter – rør og lad det gå i et par minutter, indtil det er opløst. I en pakke modtager du 28 dagsdoser højkvalitets-kollagenpulver, nok til 4 ugers brug.

Jeg glæder mig til super meget til, at kommer i gang med det & set om det virkelig kan gøre en forskel i ens ansigt, & også om det rester ud i kroppen. Efter hvad jeg har set og høre på de forskellige sociale medier, skulle det være rigtig godt! I vil selvfølgelig bliver opdateret på det hele hen af vejen – Har i prøvede det & hvad syntes i om det?

1 reaktion på ”OSLO SKIN LAB – THE SOLUTION ANTI – WRINKLE GOLLAGEN

  1. oo kom lige med en god artikel 🙂 for nylig har jeg problemer med huden, så jeg vil prøve at bestille disse produkter😍😍😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *