FASHION, TRAVELS

ÖDSLIGT VÄDER OCH TRASIGA REVBEN…

Det är vinter, det är kallt , Det är tyst och ödsligt överallt…

Å 3 minuter efter denna stämningsfulla bild blev fotad, satt jag på blankisen, gömd under pudersnö, med ett brutet revben.

Att det gör ”ont” känns som en velig underdrift. Det gör FRUKTANSVÄRT ont och smärtan gör sig påmind hela tiden.

Ena stunden väldigt betuttad i det ”tysta och kalla”…förundrad över hur väldigt vackert det ändå är här ute även i denna mörka årstid…

Andra stunden svärande ve och förbannelser över alla sabla minusgrader, svart-is under pudersnö…osv.

Tänk så skönt det ändå är, att man inte vet vad som komma skall, utan att alla happenings är överraskningar…vilka man måste tackla när de väl sker…ingen förberedelse, ingen förväntansångest…SMACK, i backen och nu dragande på frakturer jag lär känna av ett bra tag!

Nog om detta.

I övermorgon har jag bott här i en månad. Sakta men säkert tränger det in i skallen att jag faktiskt BOR här. Det är ingen semester, ingen fjällstuga…det är vardag, Å sakta men säkert börjar jag få ordning. Det växer fram en rätt soft och mysig tillvaro helt i min smak. Å go hjälp har jag såklart av mina glin. Jag är väldigt nöjd med min ”skärmbefriade” mysvrå där tanken är att jag ska läsa, skriva, greja med allt annat än ”skärmar”! Relaxavdelning…i närheten av kaminen, så att både lukt och ljud från densamme är lugnande och stämningsingivande.

Jag behöver allt jag kan ta till för att varva ner. Jag klarar inte ens den minsta förutsättning till vissa saker. Gå och lägga mig i tid, äta förnuftigt o nyttigt….ta tag i mina promenader…Nopp, inget. Varenda dag lyckas jag bomba i så många måsten att inte ett enda måste blir gjort.

Men skam den som ger sig…

Nu har jag en annan vardag, andra jobb…en annan lunk…å jag SKA hitta min egen väg!

Vart den blir, e däremot något jag behöver mer tid på mig för att komma fram till.

I helgen hängde ungarna upp min stora spegel…en såndär man ser HELA sig i…

Jag har inte sett HELA mig på närmare ett halvår..å en sak e säker! Jag har INTE varit snäll mot mig själv.

En näsknäpp, en rövkick och en påminnelse om att det är VIKTIGT att bry sig om sig själv.

Jaja…

Hå å hej…

Nu ska jag läka revben…å planera mina kommande tilltag! 🙂

Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *