CASUAL DAY

Nu kan julen komma

Gud vad jag har varit frånvarande här i helgen må jag säga, inte alls samma fart som annars men jag tror jag behövt det om jag ska vara ärlig. Som jag kämpade mig igenom veckan med smärta, jobb och tandläkarbesök. Nu har jag fått sova ordentligt iallafall även om man tyvärr inte kan ta igen missad sömn.

Iallafall, helgen har varit lugn så har inte supermycket att berätta tyvärr. Vi gick en sväng på stan igår men jag var inte alls på topp så det var kortvarigt. Sen fixade jag dock årets första skinka och en sats lussekatter som inte satt helt fel.
Idag tog vi oss till Rusta för att införskaffa iallafall en adventsljusstake då vi typ inte har några kvar efter branden i förrådet i gamla lägenheten men nu så. Lite julkänsla har allt börjar infinna sig och söndagen känns helt okej.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *