CASUAL DAY

Nu är mörkret här…

Inlägget innehåller annonslänkar
Då är vi i mitten av november och mörkret är här…dagarna med ljus blir kortare och kortare och mörkret tar över mer å mer. Inte det bästa för en bloggare som vli ta ljusa härliga insprirerande bilder att dela med sig av…men när man som jag har ett jobb jag går till dagtid å försöker fotografera på kvällar/eftermiddagar så blir det lite svårare…
Todeloo vänner
Ja mörkret är här men snart, snart så kommer iaf ljus tändas i hus runt hela landet och även om vi inte har ljusa långa dagar kommer vi ha vackra ljusstakar i fönstren och få tända levande ljus i vackra adventsljusstakar. Det är ju bra härligt det med!
Själv så längtar jag något enormt efter lussebullar, pepparkakor, glögg, pyssel med klappar, julmusik och allt annat härligt som jul och advent för med sig…tror minsann att julen ska få flytta in lite mer i vår lilla villa till helgen. Jag kan inte hålla mig längre!
 Jag har ju i några dagar haft julklappstips längst ned i inläggen – gillar ni det? Vill ni att jag fortsätter med sådan inspo??
*********************************

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *