BEAUTY, SHOPPING

NOUGHTY PUMPED UP SHAMPOO & CONDITIONER

Hi,

Ik weet dat het weer even stil is geweest op mijn blog, maar ondanks mijn drukke weken probeer ik op deze week elke werkdag een nieuw artikel online te zetten. ‘ A sunday well spent, brings a week of content.’ Want ook deze week zit bomvol met school en leuke events. Maar voor vandaag wou ik mijn review over deze Noughty Haircare Pumped Up shampoo & conditioner met jullie delen. Want als er iemand is die wel wat volume kan gebruiken, dan ben ik het wel.

Als je benieuwd bent naar mijn over de Noughty Haircare Pumped Up shampoo & conditioner, lees dan zeker verder.

Noughty Haircare is een 97% natuurlijk haarverzorgingsmerk dat je haar verzorgt en herstelt. In hun assortiment hebben ze momenteel 4 verschillende lijnen. Waaronder de To The Rescue lijn, mijn review over deze lijn kan je hier lezen. Alle Noughty producten worden gemaakt met natuurlijke & kwalitatieve ingrediënten, bevatten geen parabenen, sulfaten, siliconen of petrochemicaliën. En natuurlijk zijn alle producten geschikt voor vegetariërs en veganisten, want er wordt niet op dieren getest.

‘Up the volume. Down the lights.’

Noughty’s olievrije assortiment met rode druif houdt het haar gehydrateerd zonder het te verzwaren. De unieke formule bevat ingrediënten die vocht aantrekken en het haar verstevigen, maar zonder ingrediënten die ‘build up’ veroorzaken waardoor het futloos wordt. No more baggage please!

Zowel de shampoo als conditioner bevatten ingrediënten zoals rode druif, vitamine B5, vijg, mangosteen extract en damast roos extract, met elk een andere werking. Rode druif is een antioxidant en rijk aan polyfenol om het haar te helpen beschermen. Vitamine B5 is pantotheenzuur dat versterkend en conditionerend werkt. Het ingrediënt vijg is een vitamine- en mineraalrijke bevochtiger dat helpt het haar te hydrateren. Mangosteen extract komt van het vitaminerijke superfruit en damast roos extract helpt bij het hydrateren van fijn en dorstig haar.

Noughty Pumped Up Volumising Shampoo

Nog voor je de shampoo of conditioner opent, komt er een heerlijk fruitige geur tevoorschijn. Ik vind deze shampoo heerlijk om te gebruiken, hij brengt zeer vlot aan en begint meteen te schuimen. Hij geeft je haren een goed, schoon gevoel, wat natuurlijk de bedoeling is van een shampoo.

Noughty Pumped Up Volumising Conditioner 

De conditioner ruikt net zoals de shampoo heerlijk fruitig en is erg zuinig. Zo heb je maar een hele kleine hoeveelheid nodig voor het onderste gedeelte van je haren. Meteen na het uitspoelen voelen je haren heerlijk zacht aan en kan je makkelijk door knopen kammen.

Na het testen van zowel de To The Rescue als Pumped Up lijn, kan ik je vertellen dat de formule van deze 2 lijnen compleet anders is. Zo vond ik  de formule van de To The Rescue producten iets stroever, maar de formule van deze producten voelt zeer fijn aan.

De Noughty Pumped Up shampoo & conditioner zijn verkrijgbaar bij Di voor €7,99 per stuk (250 ml).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *