MAKE-UP

NEW IN´S TIL MAMSEN! TORSDAG

For litt over en måned siden, fylte jeg året og ble hele 28 år gammel. Nå som man blir eldre er det ikke mengden gaver det står på, nå er det mer å bare kose seg gjennom dagen med familie, om man har barn og slikt, tenker jeg på. Jeg unner meg sjelden noe til meg selv, så nå som det ble litt penger i lommeboken til bursdagen, bestilte jeg meg blant annet litt ny sminke. Det skal jeg love dere at jeg ikke gjør ofte. Når jeg først unner meg noe helt til meg selv, så blir det gjerne noe nødvendig som klær eller slike ting. Nå fant jeg ut at jeg måtte fornye litt i sminkeveska, og da ble det en ”liten” handlerunde på MakeUpMekka. De hadde masse salg, så det passet perfekt. Nå har jeg dobbelt opp av flere ting og trenger ikke handle slike produkter på lang tid. Før jul skal vi ha selskap med naboer her hos oss i tillegg til at vi skal holde selskap på selveste julaften, og da er det jo greit å ha litt freshe produkter liggende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *