KITCHEN, SHOPPING

New in fra Bodylab

På fredag fikk jeg disse 3 gode toppingene fra Bodylab! Prøvde de i går tidlig oppå pannekaker og is og alle 3 var helt nydelig. Nye favoritter for min del! De smakte virkelig det de skulle smake. Kommer nok til å prøve enda flere smaker neste gang jeg skal bestille. Du finner de HER.

Nå er jeg hos mine foreldre, som sikkert de fleste vet er det farsdag og da måtte jeg jo selvfølgelig komme til de på middag og gi pappa en god klem, og så fikk han ett shotteglass hvor det står «far» på, av meg! Tidligere i dag var jeg på en messe for å støtte moren til kompisen min, kjøpte noen sinnsykt fine øredobber av hun som da ble min første julegave i år! Så da har jeg bare 6 julegaver igjen, woho! Alltid digg å få unna julegaver tidlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *