SHOPPING

New in; Bathroom

God morgen! Fy søren for en god mandag jeg hadde i går. Vi ble ferdig med alle de hvite veggene i spisestua, så i dag skal vi begynne på den fargerike veggen og kanskje til og med taket. Så oppussingen må jeg si går som det suser. Jeg var også super effektiv når det kom til skolearbeid, og fikk mye unnagjort. I tillegg ble det venninne tid og avslappningstid med min kjære på kvelden. Og ikke minst så bestemte jeg meg for å søke på det jeg var så usikker på i gårsdagens innlegg!! Jepp, jeg tok det vanskelige valget, og om jeg får plass så vil livet mitt være totalt annerledes det neste halvåret. Dere får selvfølgelig vite mer etterhvert, men jeg vil hvertfall være sikker på at jeg har plass først!

 

 

«The Happy Buddha»

Jeg skal jobbe mye med skole i dag og, og ikke minst male. Men jeg måtte jo stikke innom dere en tur også! Og i dag tenkte jeg det var på tide med et lite interiør innlegg igjen. Jeg er nemlig i en skikkelig interiør boble om dagen, og da vil jeg dele litt favoritter med dere også.

Forrige uke fikk vi nemlig to nye tilskudd på badet vårt. En håndsåpe og en håndkrem fra Rituals. Selv visste jeg ikke at Rituals faktisk produserte håndsåper, så jeg ble positivt overrasket. Og jeg gleder meg faktisk til hver gang jeg skal vaske hendene nå, den lukter nemlig ufattelig godt av sitrus! Det er kanskje noe med det at man går litt lei av den samme gamle lano-såpen. Men no more! Fra nå av er det Rituals det skal gå i altså!

Håndsåpen og håndkremen er jo fra to forskjellige linjer Rituals har, nemlig «The ritual of the happy buddha» og «The ritual of Dao». Og jeg smiler litt her jeg sitter, i og med at jeg innså nå at håndsåpen heter happiness hand wash, for det er jo nettopp det jeg blir hver gang jeg vasker hendene nå. Lukten er så satisfying og man kan rett og slett ikke la være å bli glad. Høres sikkert skikkelig teit ut. Hadde jeg lest det, så hadde jeg tenkt det samme. Men herlighet, prøv den! Gå i en Rituals butikk og prøv den, da forandrer du garantert mening!

«Ritual of Dao»

Håndkremen bruker jeg absolutt ikke hver gang jeg vasker henda, men jeg prøver å huske å bruke den før jeg legger meg om kvelden. Jeg glemmer det mer enn jeg husker det, jeg skal ærlig innrømme det, men samtidig angrer jeg aldri på at jeg bruker den. Jeg har i flere år nå sverget til håndkremer fra Rituals, og det  var et av de første produktene jeg falt for fra dem. Og jeg har også fått andre i omgangskretsen min like hektet på deres håndkremer som jeg er. De er utrolig gode og fuktighetsgivende, og luktene man kan få de i, er det heller ikke noe å si noe på. Denne fra «the Ritual of Dao» har en veldig frisk, men avslappende lukt, og det er mye derfor jeg liker å bruke den om kvelden. På dagen har jeg en på pulten som jeg bruker en del og den er fra linjen «The Ritual of Ayurveda», og den er like fantastisk!

Jeg må jo også slenge med at jeg ikke syntes det er en negativ ting at de gir litt mer liv og farge til badet vårt. Vi skal jo male og pusse opp der også etterhvert, men slike små tilskudd som dette gjør det greit  å vente litt til på å få det gjort! Men jo, i morgen kommer forresten vloggen fra de dagene jeg var  i Porsgrunn forrige uke, og der får dere masse søte videoer av fineste Loke!

Og jo! Forresten, hva syntes dere om det nye designet mitt? Jeg elsker det såå mye! Jeg vet ikke om jeg har gjort alle de siste endringene enda, men så langt er jeg ikke annet enn superfornøyd. Så lek dere gjerne litt rundt på bloggen og gi meg tilbakemelding på hva du syntes. Selv så liker jeg oppsettet, spesielt på forsiden utrolig godt. Og ikke minst så har jeg nå et design som ser ganske så mye bedre ut på mobilen. Så det er helt klart et stort pluss. Misforstå meg rett, jeg var utrolig fornøyd med designet jeg og Mathias produserte sammen, mendet var flere små feil, som etterhvert ble ganske store irritasjonsmomenter. Og vi har virkelig ikke tid om dagen til å sette oss ned og forandre på alt sammen. Så vi får heller satse på å lage egne igjen etterhvert. Men for nå er jeg stor fornøyd.

 

Det er litt gøy med slike fargerike såper med god lukt? Hva syntes du om det nye designet mitt? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *