TRAVELS

NESTE ÅRS FERIE ER PLANLAGT !

Da er neste års ferie planlagt, så herlig !

Her om dagen fikk vi melding av svigerfar om at han ville feire 70 års dagen sin neste år. Ikke en vanlig feiring, men en ferie utenlands.

Han og samboeren tar med hele familie på cruise i middelhavet og vi starter i Roma. Jeg har aldri vært på cruise før og jeg gleder meg som en liten unge. Hverken meg eller Marcus har vært i Roma, derfor tenker vi å ta 3-4 dager før eller etter cruise i Roma. Det passer jo ganske så bra at jeg har å dra på cruise på bucket listen min også. Så i september are we going to Roooma!

Siden vi skal til Roma i september har vi bestemt oss for å droppe å ta en skikkelig sommerferie. Kanskje vi bare reiser noe dager til enten Ålesund, Stavanger, Bergen eller Oslo.

Jeg er en person som elsker å planlegge og da i god tid i forveien Når jeg har reist på ferier så har jeg så og si alltid planlagt det nesten et år i forveien. Etter jeg kom hjem fra USA kjente jeg faktisk at jeg var litt små stresset for at vi ikke har planlagt hvor vi skal i sommer/høst på ferie. Men nå slipper jo vi faktisk å planlegge så mye da svigerfar og samboeren planlegger alt som er med cruise å gjør.

Nå gjenstår det kun å bestille flybilletter og hotell for noen netter i Roma så er vi good to go !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *