BEAUTY, CASUAL DAY, SHOPPING

Naturliga hemligheter Aloe Vera Essence – Review!

De senaste åren gillade jag verkligen det här extra steget i ansiktsvård, vilket är essensen 🙂 Jag har använt flerstegsvård nästan sedan tidens gryning. Tidigare fanns det dock ost och andra tillsatser, men ingen har hört talas om essenser. För inte så länge sedan har de fallit under nästan exotiska produkter, och under en tid måste nästan varje självrespekterande varumärke (inte bara koreanska!) Erbjuda essenser med olika egenskaper. Natural Secrets Aloe vera Essence är en av de produkter som jag förmodligen inte skulle vara uppmärksam på om det inte var för Instagram-fotona;) Natural Secrets Premium-serien ”pratade” omedelbart till mig och skrev snabbt in två produkter på min önskelista 🙂 Jag kände bara att Jag blir inte besviken 🙂 Är det värt att investera i aloe-essensen hos en polsk producent?

 

 

Natural Secrets Aloe vera essens

Detta är den första produkten från premiumlinjen Natural Secrets. Aloe vera essens är upp till 98% ingredienser som är aktiva ämnen, inklusive 90% ren aloe juice.

ingredienser: Aloe Vera Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Lactobacillus Ferment, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Allantoin, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

Aloe essens Natural Secrets kom till mig förpackad i en elegant beviljningsväska och i motsats till tonningsbelysningsbehandlingen från samma serie, var pumpen redan installerad i produkten;) Jag märkte detta eftersom den nämnda belysningsbehandlingen hade en separat packad pump och min lathet bara efter 3 veckors användning tog jag mig att sätta på den;) Själva produkten finns i en mörk 100 ml glasflaska med en blå etikett. Jag gillar det väldigt mycket! Förpackningen var utrustad med en perfekt fungerande pump och ett extra lock som skyddar öppningen;) För mig är det viktigt eftersom jag inte gillar utsatta utmatningshål: D Jag har ett oemotståndligt intryck av att ett sådant kosmetiskt stående i badrummet förlorar sina egenskaper snabbare;) Även om det förmodligen bara är ”min paranoia ’)

Aloe vera-essensen har en neutral, mycket subtil gurkaaroma. Den stannar inte på huden, så det är ett idealiskt val för känsliga näsor;) Det är värt att nämna att den känsliga doften inte beror på några ytterligare ämnen, utan endast naturliga ingredienser. Strukturen i aloe essens Natural Secrets är en typ av sällsynt gel. Kosmetika är väldigt lätt och sprider vackert. Men han tenderar att hålla fast. Särskilt om det appliceras efter att ha applicerat en blixtbehandling från samma linje. För mig är detta emellertid inte ett problem, eftersom jag alltid trycker på ansiktet med händerna efter att ha använt för att stödja absorptionen. Och resten av viskositeten utjämnas perfekt av dimma av Dr. Jart +, och applicera också en kräm.

Aloe essens är en orkesterprodukt som med framgång kan användas av hela familjen! Gentlemen som inte gillar oljig konsistens kan använda den för ansiktsvård, efter rakning eller borsta den på hakan. På grund av bristen på irriterande ämnen är det också bra för vård av barns känsliga hud. Essensen kan användas som en fuktgivande och lugnande ansiktsprodukt eller som ett tillägg till masker. Dessutom minskar essensen missfärgning, stärker blodkärlen, lindrar irritationer och minskar inflammation och förbättrar hudens fasthet. Produkten kan också appliceras på hårbotten eller användas som håroljefundament 🙂

För mig har essensen främst använts som ett av faserna i ansiktsvård. Enligt min mening fungerar det bäst i kombination med andra produkter, för då släpps dess potential tydligt ut. Efter att ha applicerat solo ser ansiktet friskt ut, och essensen absorberas praktiskt taget i mattan (efter att ha klappat det med händerna), men jag har inte en så långvarig känsla av hydrering och efter några timmar kallar hyen att dricka 🙂 Aloe essens bäst används under grädde 🙂 Sedan återbetalar huden med fin hydrering och ökad elasticitet. Jag märkte också att det faktiskt klarar bra irritation (speciellt mekanisk). Lugnar snyggt huden utan att orsaka klämma. Jag får också intrycket att mina näsfartyg är mindre röda. När det gäller brister orsakar både essensen och behandlingen på min hals klåda. Jag vet inte varför, men det är förmodligen en typ av avvikelse som är typisk för mig;) Jag är också glad att lägga till en del essenser till masker, till exempel gjorda av lera. De är då mer känsliga för min hud. Jag kommer inte säga något om påverkan av essenser på missfärgning eftersom jag inte har dem.

Jag använder också aloe essens som en grund för håroljebehandling och jag måste erkänna att efter en sådan applikation är mitt orörliga hår lite mer lydigt och bättre att kamma. Med den här typen av applikationer har jag emellertid ett problem med regelbundenhet, eftersom det kräver lite tid och jag glömmer det eller är för trött. Förutom mindre nackdelar, dvs tillfällig klibbighet och oförenlighet med min hals, anser jag att Aloe Essences naturliga hemligheter är en mycket trevlig, användbar och universell produkt. Bli inte avskräckt av polska essenser. Det är inte sant att en polsk produkt inte kan vara bra 🙂 Aloe essens Natural Secrets är det bästa exemplet. Hur som helst, till och med dess ingredienser, subtil doft och lätt konsistens påminner mig så koreanska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *