FASHION

När paniken bara sprider sig

Jag sitter här med tårarna i ögonen och känner paniken som sprider sig i hela kroppen. Jag skulle börja jobba på torsdag nästa vecka. Vi verkar ha missuppfattat varandra helt och min arbetsgivare har ännu inte tagit fram någon tjänst som passar mig på 50%. Jag trodde allt skulle vara klart men nu står jag här och vet ingenting. Jag pratade med dom idag och så länge dom inte vet vad jag ska göra finns ju liksom ingenting att komma tillbaka till. Kommer min läkare att ge mig fortsatt sjukskrivning 100% nu eller blir jag tvungen att leva på halva sjukpenningen tills arbetsgivaren hittar något för mig? Ska jag ta hem Ellie från dagis beröva henne något som hon älskar och plocka ut föräldrapenning istället? Jag vet ingenting och bara gråter. Vad fan gör jag?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *