KITCHEN

MORGONLISTAN

Nu går det återigen lite trögt på bloggen, jag vill leverera bra inlägg men det är en stressig period med mycket i huvudet att det knappt hinns med. Denna morgon tänkte jag därför publicera morgonlistan.

När går du upp?

Till vardags går jag upp runt kl 08.00 för tillfället (då jag under sjukskrivningen börjar kl 09.00).

Vad är det första du gör varje morgon?

Ska man vara riktigt noga så är det att stänga av alarmet, men efter det så klär jag på mig mjukiskläder och sen så slår jag på kaffebryggaren, jag måste ha mitt morgonkaffe för att leverera ett gott humör under dagen.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Eftersom jag har en spegel i sovrummet som jag använder när jag sminkar mig så är det endast 5 minuter i badrummet, det vill säga toalettbesök och tandborstning.

Är frukost viktigt?

Det sägs att frukosten är det viktigaste målet på dagen och jag kan hålla med, utan min frukost så är jag illamående och trött. Jag har trots det jättesvårt att få i mig frukosten, men man får helt enkelt tvinga sig själv till det.

Vad äter du till frukost?

Den vanligaste frukosten är Propud chokladboll med 1 dl havregryn, men ibland varierar jag och väljer då kvarg med fluff eller frukt eller en smörgås.

Är du morgontrött?

Jag är extremt morgontrött och försover mig väldigt ofta. Det är inget som uppskattas men jag har försökt att för att bli morgonpigg och har nu accepterat att jag aldrig kommer bli en morgonmänniska.

Vad har du för alarm?

Jag har ett alarm på telefonen samt 5 husdjur som så snäll väcker mig.

Hur det en perfekt morgon ut?

Det är en morgon där jag vaknar i tid av mig själv, när jag inte behöver stressa utan med lugn och ro kan njuta av första koppen kaffe.

Vad är det bästa med morgonen?

 

Det finns absolut ingenting, men om jag måste svara så säger jag väll tystheten, inga ljud eller störningsmoment.

Hur går du helt klädd på morgonen?

Det första jag gör på morgonen är att klä på mig, det som jag alltid förberett till morgonen är ett par mjukisbyxor, ett linne, strumpor och tjocktröja. Jag är alltid frusen när jag vaknar och vill helst inte ens sätta ned fötterna mot golvet innan strumporna är på.

Så till er läsare önskar jag nu en god morgon och fortsatt trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *