FASHION

MODELL I PARIS


Briller, skjørt og skjerf – Zara / Genser – Cubus / Sko – Bianco

Vet dere hva jeg elsker med å være ute å reise? Jeg føler meg SÅ bra. Selv om franskmenn er generelt sure og frekke, så er de som er hyggelig veldig hyggelig. Jeg får ofte spørsmål om jeg er modell, noe jeg selvfølgelig tar som et kompliment. Hver eneste gang jeg er ute å reise for jeg komplimenter for klær, sminke og utseendet. I New York ble jeg nesten litt cocky, for der fikk jeg komplimenter hver eneste dag flere ganger om dagen. Jeg bare elsker mennesker som tør å si nøyaktig det de tenker, når det er positivt vel og merke. Tenk for et bra sted verden hadde vært, om alle bare hadde gitt komplimenter til fremmede?

Jeg tror jeg også skal begynne med dette, om jeg tør. Hvor hyggelig hadde det ikke vært å kunne gjøre et annet menneske sin dag bedre, bare ved å gi et lite kompliment? For meg hadde det ikke betydd så mye, men for andre kan det bety alt. Tenk å ha en skikkelig dårlig dag, så kommer et helt fremmed menneske bort til akkurat deg for å fortelle deg at du er nydelig? Noe så fint og vakkert, er det ikke?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *