BEAUTY

Mirakel, mirakel, mirakel! – L’biotica og produkter med eplecidereddik

Tidligere startet jeg hvert innlegg om hår med en omtale at jeg ikke er en hårfanatiker og at jeg ser på Facebook-grupper eller blogger av ekte hårfans, det tror jeg fortsatt. Men tilnærmingen min har endret seg litt. Jeg kjenner fremdeles ikke alle disse metodene for å vaske håret mitt osv., Men jeg blir mer og mer glad for å lære om nye produkter som lærer meg hva håret mitt liker best. Og i dag vil jeg vise deg hva de brune strengene mine ble forelsket i den siste måneden

 

For lenge siden, rundt november, mottok jeg en pakke fra Meet Beauty-arrangørene for deltakerne i utgaven, som inneholdt to L’biotica-produkter fra Biovax Botanic-serien med epleeddik og rosmarin – en sjampo og en mindre versjon av en intensivt regenererende maske. Jeg tok lang tid å bli testet, sannsynligvis på grunn av en liten frykt for hårets reaksjon på eplecidereddik, men det viste seg å være helt unødvendig. Produsenten sørger for at serien gir følgende effekter:

– håret glattet og uthvilt

– optimal bakteriell mikroflora i hodebunnen

– fuktet, mykt hår over hele lengden

 

BIOVAX Botanic cider eddik, rosmarin – rensende eddiksjampo
Du vet ikke engang hvor mye en sjampopumpe gjør livet lettere, det bør være en permanent pålagt løsning. For det første trenger du ikke å skru av lokket med våte hender, for det andre kaster du ikke bort produktet, fordi du aldri søler for mye av det, og hva mer, pumpen bringer ut sjampoen helt til slutt. Visuelt gjør l’biotica jobben også – enkel, i samsvar med resten av serien.

Eplecidereddikksjampo lukter akkurat slik, jeg var redd den ville bli dominert av rosmarin, men ingenting som er tilfelle. Produktet har en gel, men ganske flytende konsistens. Jeg bruker fire pumper av det kosmetiske med det lange håret mitt. For meg er dette den optimale mengden for å dekke hele håret med skum, på grunn av at sjampoen skummer, men ikke veldig intenst.

Siden jeg ikke har problemer med å løsne håret mitt, kan jeg ikke si om dette produktet gjør det lettere eller vanskeligere. På den annen side kan jeg si at produsentens forsikringer har blitt oppfylt 100% – håret er godt rengjort (og ser friskt ut i to dager, noe som ikke ofte er tilfelle), og samtidig er det mykt, litt skinnende og fuktet til endene. Disse fuktighetsgivende egenskapene er veldig effektive på bølget hår – jeg har inntrykk av at krøllen er klarere uten bruk av hjelpemidler som mousse eller krøllkrem.

BIOVAX Botanic cider eddik, rosmarin – rensende eddiksjampo
Du vet ikke engang hvor mye en sjampopumpe gjør livet lettere, det bør være en permanent pålagt løsning. For det første trenger du ikke å skru av lokket med våte hender, for det andre kaster du ikke bort produktet, fordi du aldri søler for mye av det, og hva mer, pumpen bringer ut sjampoen helt til slutt. Visuelt gjør l’biotica jobben også – enkel, i samsvar med resten av serien.

Eplecidereddikksjampo lukter akkurat slik, jeg var redd den ville bli dominert av rosmarin, men ingenting som er tilfelle. Produktet har en gel, men ganske flytende konsistens. Jeg bruker fire pumper av det kosmetiske med det lange håret mitt. For meg er dette den optimale mengden for å dekke hele håret med skum, på grunn av at sjampoen skummer, men ikke veldig intenst.

Siden jeg ikke har problemer med å løsne håret mitt, kan jeg ikke si om dette produktet gjør det lettere eller vanskeligere. På den annen side kan jeg si at produsentens forsikringer har blitt oppfylt 100% – håret er godt rengjort (og ser friskt ut i to dager, noe som ikke ofte er tilfelle), og samtidig er det mykt, litt skinnende og fuktet til endene. Disse fuktighetsgivende egenskapene er veldig effektive på bølget hår – jeg har inntrykk av at krøllen er klarere uten bruk av hjelpemidler som mousse eller krøllkrem.

BIOVAX Botanic apple cider eddik, rosmarin – intensivt regenererende maske
Jeg begynte å teste L’biotica nye produkter ved å bruke en solo sjampo, og i kombinasjon med balsam og maske, som jeg for øyeblikket har åpen. Først etter å ha blitt kjent med sjampoen grundig, brukte jeg en intensivt regenererende maske. På denne måten kunne jeg påpeke hva masken legger til håret mitt.

Som jeg nevnte innledningsvis, kommer masken i to forskjellige størrelser – 20 ml, som jeg testet, og 250 ml. En slik pose var nok til tre, ganske sjenerøse bruksområder, slik at du enkelt kan teste og se om det er verdt å ta en stor pakke. Masken er hvit og veldig tett – skjeen som er satt inn i pakken vil være ganske konstant;). Det lukter det samme som sjampo, som er ren eplecidereddik. Jeg påførte den fra øret nedenfor og la den stå i noen minutter. Jeg kan aldri sitte i masken på 15 minutter 🙈.

Jeg så effekten etter å ha tørket håret – det var enda mykere, tamt – det kruset ikke i det hele tatt, det glitret enda mer og vinket enda mer. Du kan se effekten nedenfor.

Jeg er ærlig glad for hvordan håret mitt så ut da jeg brukte L’biotica-duoen. Mens jeg forberedte meg på innlegget, så jeg at serien inkluderer et tredje produkt – en skinnende spray, og jeg tror jeg også vil prøve denne kosmetikken.

Jeg mistenker at du har hatt muligheten til å teste L’biotica mer enn en gang, men har du testet noe med eplecidereddik? Eller kanskje til og med denne serien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *