BEAUTY, CASUAL DAY, FASHION, SHOPPING

MINA SKÖNHETSFAVORITER JUST NU!

Skall aldrig denna vintern ta slut? Nu vill jag ha bort den torra luften för min hy mår verkligen inte bra utav den! Just nu så använder jag dessa produkter dagligen!
Body Shops Body Butter mot mina torra ben och för ansiktet så använder jag Swiss Clinic Skin Revival Kit. Microneedling, var skeptisk till en början men märker faktiskt skillnad när jag använder den! Sedan så älskar jag Dermosils ansiktsprodukter. Använder så mycket fler produkter men just nu är det dessa som dominerar användandet.

Idag fyller Alfred hela 7 år, HURRA, HURRA! Efter jobbet skall vi iväg och bowla med honom, imorse så blev han väckt med tårta och skönsång på sängen och lite paket. Lördag är det barnkalas på Stellas Lekland.

Vilka är er skönhetsfavoriter just nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *