SHOPPING

Min favorit parfym

Min favorit parfym från Dolce & Gabbana  börjar sakta men säkert ta slut. Har nog haft den sedan våren så den har hållit väldigt länge. Den doftar sådär typsikt en Nora parfym. Den doftar fräscht och inte alls sött. Jag brukar inte alls gilla söta dofter utan är mer för dofter som luktar fräscht. Ni vet sådär fräscht som nytvättade sängkläder brukar lukta?
Denna heter Dolce & Gabbana L´Imperatrice EdT och just nu är den till nedsatt pris hos Bangerhead. Funderar starkt på ett beställa hem en ny, men samtidigt vill jag prova någon ny parfym. Har länge spanat in Rain i från Clean men har aldrig lyckats köpa den av någon anledning, den doftar också fräscht.  Även den fanns hos Bangerhead till ett billigare pris, blir sådär köp sugen nu! Men kanske inte rätt tillfälle att spontan shoppa precis innan jul…

Såhär beskrivs doften från Dolce & Gabbana

Saftiga exotiska frukter och klara rosa blommor bereder väg för en aptitretande bas med mysk. Den aptitretande blandningen av vattenmelon och kiwi kontrasteras mot den dramatiska rosa cyklamen som bjuder på en uppiggande doftupplevelse. Uppsluppen, mästerlig och otroligt beroendeframkallande. Praktfull och energisk, för L´Imperatrice är livet en film och hon är dess hjältinna. Alla huvud vänds mot henne när hon träder in i ett rum. Vibrerande och magnetisk utstrålar hon karisma och kraftfull karaktär.

  • Toppnoter: rabarber, röda vinbär, kiwi ackord.
  • Hjärtnoter: rosa cyklamen, vattenmelon, jasminblad.
  • Basnoter: mysk, sandelträ, grapefruktträd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *