MAKE-UP

Maybelline FIT me! Mattningsunderlag för normal och fet hud

FITme Matte + Poreless är en grund som ger en matt effekt och är en perfekt matchning för alla hudtyper. Den talgabsorberande formeln säkerställer ett friskt och naturligt utseende under hela dagen. FITme Matte + Poreless gör ojämn hudstruktur osynlig, hudton och yta blir jämn.

Aqua / Water, Cyclohexasiloxane, Nylon-12, Isododecane, Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, PEG-20, Polyglyceryl-4 Isostearate, Disteardimonium Hectorite,] Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Disodium Stearoyl Glutamate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Titanium Dioxide, Methylparaben, Acrylonitrile/Methyl Methacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer, Tocopherol, Butylparaben, Aluminum Hydroxide, Isobutane, Alumina, Silica, Glycerin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate. [+/- May Contain CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides]

 

Jag berättade historien om denna stiftelse under mitt första köp förra sommaren. Ja, det tog mig ett år innan jag samlades för att skriva en recension … men jag har redan använt några paket som du kunde i mina inköpsposter, så att du vet att det finns något att göra;) När det gäller historien: Jag gick och handlade utan smink. Jag var i Hebe och rusade mellan sömnen. Försäljaren kom och frågade om han skulle ge råd. Jag sa att jag letade efter en mattfundament, ganska väl täckande och till ett bra pris. Hon rådde just FIT me!, Tog några prover och tittade i spegeln efter rätt färg. Det var sommar, så vi matchade nr 130 senare, senare använde jag 115 när solbrännet gick lite. Hittills har jag använt 1,5 förpackningar nr 130, en 115 och nu använder jag också 115 (på något sätt tycker jag fortfarande inte om 130; D) bara den här nya versionen med lera.

FÖRPACKNING: plaströr med skruvlock. Vi har ett litet hål här, men det är bra eftersom grunden är ganska sällsynt, så det kommer inte att hända för mycket.

LUKT: Jag använder det så mycket tid, men jag är redan van vid det och jag känner inte det eller det luktar bara inte; D
KONSISTENS: Som jag nämnde på förpackningen är det ganska sällsynt. Det hände mig några gånger att han stänkte mig på golvet med en svamp eller, ännu värre, en blus.

 

ÅTGÄRD: när jag köpte den så många gånger måste det betyda att den är bra; D-färger passar perfekt för mig. Det täcker rodnad och mindre överraskningar (med större kan du hjälpa till med korrigeraren), det jämnar ut huden snyggt. Det ger en matt effekt, men den är så färsk och inte att huden plötsligt ser torr ut. På mega heta dagar använde jag dessutom pulver (Ecocera). Det beror också på vad jag använde under stiftelsen. Eftersom grädden var mer fyllig var pulver också användbart här. Under arbetet gav han råd, vid fester där jag gillar att dansa efter en stund började det lysa. Jag har blandad hud, tycker ibland att lysa i T-zonen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *