BEAUTY

MAKEUP NEWS FREDAG

Hei Hei! Gleder dere dere like mye til nyttår som meg eller? ÅÅ det kribler i hele kroppen, jeg er sååå klar for 2018. Jeg skal feire hos Magne med en helg gjeng og spise der før vi drar på Sirkus, det blir gøy!

Nå har jeg akkurat pakket ut og fikset litt i tingene mine, fikset meg og spist frokost (gårsdagens kebabpizza), så nå skal jeg øyeblikk dra ut å møte Magne. Vi skal bort på Eldhuset og henge litt etter gammelt. Jeg er alt for dårlig til å ta meg tid til vennene mine, så et av nyttårsforsettene mine er definitivt akkurat det! 🙂

Her er forresten litt av den nye sminken jeg kjøpte meg, og om dere ikke har prøvd pudderet før så anbefaler jeg det på det sterkeste. Det var helt fantastisk og har tidenes fineste og beste dekkevne! Det var ikke så dyrt heller, det ble under 500 for pudderet og concealeren. Jeg har faktisk klar å MISTE anastasia glowkittet mitt, altså hva faen. Det er døds fint og driiit dyrt, så jeg kjøpte meg et fra smashbox midlertidig. Det var overraskende bra da, så jeg klarer meg fint en så lenge 🙂

Jeg tenkte egentlig bare en kjapp tur innom og gi en lyd fra meg, for nåå må jeg faktisk stikke. Jeg skal bort på Oslo S før vi har bord på Eldhuset kl 17, såå vi snakkes senere babes. Lots of love <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *