MAKE-UP

Make-up fejl, der kan forårsage acne og udbrud

Rød, ømme bumser kan gøre livet elendigt. Acne, pletter, hudorme – dette er problemer, mange af os måles med service. Ved du, at vi kan bidrage til os selv i udseendet af enhver lidelse? Alt hvad du skal gøre er at lave fejl, når du anvender make-up. Vi gør det helt anderledes uden at vide det. Vi ved muligvis ikke engang, at vi selv forårsager hudproblemer. Så hvilke make-up fejl kan resultere i acne og bumser?

 

Påføring af foundation eller anden kosmetik med fingrene
Hvis du påfører væske med fingrene, skal vi huske at holde hygiejnen. Hænder skal vaskes grundigt. Vores uvidenhed kan blive problematisk. Hvis vi ofte anvender et fundament eller anden kosmetik, såsom creme, serum eller make-upbase, med beskidte hænder, vil små pletter oprindeligt vises i ansigtet, som med tiden kan blive smertefulde og røde. Uvaskede fingre overføres til hudkolonierne af bakterier, der vil begynde at formere sig, hvilket forårsager betændelse. De krænker vores naturlige mikrobiome – et skjold, der beskytter vores hud mod eksterne faktorer.

 

Brug af beskidte makeupbørster og svampe
Hvor ofte vasker du dine makeupbørster eller svampe? Gør du det regelmæssigt? Bakterier og andre patogener formerer sig på det tilbehør, vi bruger hver dag. Forestil dig at på svampen er der tusinder eller endda hundreder af skadelige mikroorganismer, som du vil overføre til dit ansigt med den næste anvendelse af fundamentet … Pletter og acne murværk

 

Brug af beskidte makeupbørster og svampe
Sov i make-up
Dette er en utilgivelig fejl! Der er ikke noget spørgsmål om at gå i seng i fuld makeup. Efterladt på ansigtet om natten, vil det medføre en forringelse af hudtilstanden. Det kan ikke regenereres og renses for døde celler. Det forbliver i porerne sammen med andre urenheder, hvilket vil resultere i udseendet af besværlige hudorme og bumser.

Uegnet undercoat
Denne kosmetik bør vælges i henhold til hudtypen. Fedtet, kombineret og problematisk hud kan ikke lide tunge fundamenter baseret på en olieformel, som ofte tilstopper porerne (og forårsager pletter). Til gengæld reagerer tørt dårligt på helt lette væsker med en tørrende, matende virkning.

 

Brug af forældede makeup-kosmetik
Endnu en utilgivelig fejl! Ligesom for fødevarer samt kosmetik, bør vi se nøje på spørgsmålet om anvendelsesegnethed. Hvis fristen overskrides, bør vi ikke bruge dem. Producenten specificerede specifikt holdbarheden, fordi han ved, hvor længe konserveringsmidlerne vil vare. I udløbet make-up kosmetik kan skadelige bakterier begynde at vokse, hvilket i kontakt med overhuden kan forårsage inflammatoriske forandringer, acne og bumser.

 

Vask ikke den micellære væske med vand og tonic
Det er godt, at du vasker din makeup før sengetid, men ved du, at micellær væske … skal du også vaske? Efter at have fjernet make-up, bør vi rense ansigtet grundigt med vand og tonic. Vand fjerner miceller, som partikler af urenheder og make-up er bundet til, og tonicet endda pH i huden.

Hvilke fejl er der på din lille liste over familiesynder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *