TRAVELS

LYDEN AV LILLESTRØM TIRSDAG

Idag har jeg faktisk gått en tur i Lillestrøm, det fantastiske været, og de fine fargene rundt i omgivelsen. Skal ikke skryte på meg at det var godt og varmt, for det var det virkelig ikke, det var helt på grensa til at jeg syns det er greit å være ute. Jeg er en skikkelig frysepinne, men jeg kan jo ikke akkurat mure meg inne hele vinteren selvom det kanskje hadde vært det beste innimellom.
Lillestrøm har tydeligvis blitt ett sted hvor man setter opp en del kunst, deriblant mange ting jeg egentlig ikke helt forstår vitsen med, eller hva det skal forestille.
I Lillestrøm så har vi noen skulpturer av noen hoder, hva skal det forestille liksom? Hoder i mange forskjellige farger.
Det er også en kjempe stor mann med en hammer som slår og slår hele dagen lang. Det er sikkert en symbol på ett eller annet.

Vet ikke helt hva jeg skal si om den.
Men som overskriften sier «lyden av Lillestrøm», det er den nyeste kunsten som Lillestrøm har fått i gave, flere trompeter som står i en ring. Det er en del delte meninger om akkurat denne, og jeg selv vet ikke helt hva jeg skal si om den.
Jeg har lenge lurt på hvorfor den heter «lyden av Lillestrøm», men det fant jeg fort ut av. Folk har fortalt meg at jeg må sette øret inntil og lytte.
Der sto jeg med øret inntil en trompet, og konsentrerte meg. Så ikke veldig smart ut der jeg sto og konsentrerte meg, men nå vet jeg hvorfor det heter «lyden av Lillestrøm», det eneste jeg hørte var susing, og støy. Det er jo nettopp det lyden av Lillestrøm er. Det er en by med mye bilstøy og kaos.

En ting er sikkert, uansett hvor mye bråk og støy det er i denne byen, så er den utrolig vakker når det er fint vær. Når en går langs elva, og det er helt stille ved vannet, og ser naturen speiler seg i vannet, da er det veldig vakkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *