BEAUTY, SHOPPING

L’ORÉAL SMOOTH SUGAR SCRUBS

L’oréal Paris ansiktsscrub som innehåller en unik kombination av särskilt utvalda exfolierande ingredienser med 3 fina sockerarter (brunt, ljust och vitt) av 100% naturligt ursprung.

Applicera skrubben med torra fingrar på ren och torr hud. Tillsätt lite varmt vatten och massera försiktigt på ansiktet med cirkulära rörelser. Undvik ögonpartiet. När sockret smält, skölj med varmt vatten.

Smooth Sugar CLEARING scrub – Skrubben exfolierar huden med bland annat hjälp av kiwikärnor och gör den mjuk samt reducerar pormaskar. Formulan innehåller även essentiella oljor från pepparmynta som är känd för sina lugnande egenskaper och citrongräs som är känt för sina rengörande egenskaper. Den lätta, vårdande gelformulan kan användas på både ansikte och läppar och lämnar huden mjuk.

Smooth Sugar GLOW scrub – Formulan innehåller acaipulver, druvkärneolja samt monoiolja som är kända för sina återfuktande och vårdande egenskaper. Den lätta, mjuka formulan ger dig en fräsch och silkeslen hud.

Smooth Sugar CARING scrub – Innehåller kakaosmör och kokosnötolja som är kända för sina närande, vårdande och skyddande egenskaper. Kakaofrön exfolierar huden och lämnar den mjuk. Skrubben kan användas på ansikte och läppar och är en vårdande formula.

Så vad tycker jag om dessa scrubs?

Jag vill börja med att säga, välkommen tillbaka scrubben i mitt liv. Vart fasen tog du vägen? Va sååå längesen jag använde skrubb och insåg här hur mycket jag älskar de!

Angående dessa scrub så gillar jag dem verkligen, förutom ”Caring Scrub”. Tyvärr så klarar jag inte alls av chokladdoften. Jag älskar ju sött och älskar choklad. Men att ha den i ansiktet gick bara inte. Annars var den superskönt i ansiktet, men chokladen tog över i doften så den går tyvärr bort för min del. Men både ”Clearing” och ”Glow” skrubben älskar jag. Älskar den gröna med Kiwikärnor i, otroligt fräsch doft. Glow skrubben doftar lite mer kola tycker jag och den doftar godare och godare för varje sekund som går tycker jag. Helt underbar!

De jag tycker om dessa scrubs är att man kan välja lite hur intensivt man vill att dem ska skrubba också. Beroende på hur mycket varmt vatten du tar så blir den mildare än om du tar mindre. Men var försiktig för att skrubba för hårt för sockret är mer effektivare än vad man kan tro. Så peela inte för hårt eller för ofta. Har t o m tagit med mig den in i duschen. Pejlar då otroligt milt då sockret smälter hyfsat fort. Doften sprider sig då i hela duschen, vilket jag bara älskade.

Har ni inte provat dessa scrubs så MÅSTE ni göra de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *