BEAUTY, FASHION, MAKE-UP, SHOPPING

L’ORÉAL PARIS INFAILLIBLE LES CHOCOLATS

Hi,

Een tijdje geleden ontving ik een superleuk pakketje van L’Oréal Paris met hun nieuwste Infaillible Les Chocolats matte lippenstiften. Het hele thema staat in het teken van chocolade, zo hebben de matte lipsticks een chocolade kleur en ruiken ze ook nog eens naar chocolade. Omdat een aantal van de kleuren niet zo heel goed bij mij passen, laat ik jullie vandaag alleen swatches zien op mijn arm, niet op mijn lippen.

Maar als jij een echte chocolade en make-up liefhebber bent, zou ik zeker eens verder lezen.

Ik was zo blij toen ik deze nieuwe matte lipsticks van L’Oréal mocht ontvangen. Ze kwamen aan in een heel schattig pakketje en ze zaten in deze milkshake beker met een chocolaatje en een herbruikbaar rietje bij. Als ik niet in de richting van diëtiste zou uitgaan, dan zou ik het zeker niet erg vinden om in de Pr te werken en zulke leuke pakketjes te bedenken en verpakken. (:

844 Sweet Tooth – 852 Box of Chocolates – 856 70% yum – 860 Ginger Bomb – 862 Volupto Choco – 868 Cacao Crush

De Les Chocolats collectie is in 8 verschillende tinten verkrijgbaar, van nude tot donkere chocoladetinten. Als je een mooie gebruinde huid hebt, zullen deze tinten jouw prachtig staan. Zelf ben ik meer voor de roze, rode en paarse tinten met mijn lichte huid. Maar ook in deze collectie vind je een rozige en donkerpaarse tint. Deze lipsticks spelen in op de hashtag van het moment : #MLBB (My Lips But Better).

Ondanks de naam, zal je jezelf niet schuldig voelen na het gebruiken van deze ‘chocolaatjes’, de nieuwe matte lippenstiften van L’Oréal Paris.

‘Een trend op om te eten.’

Deze nieuwe L’Oréal lipsticks beloven je een matte resultaat en langdurig comfort. De formule van deze Les Chocolats is niet gemaakt uit klei, maar een flexibele elastomeergel die op de lippen glijdt, voordat ze definitief opdroogt. De lipstick zou niet barsten en in de lijntjes zitten als je je lippen beweegt. L’Oréal belooft dat de lipsticks perfect en comfortabel blijven zitten, voor maar liefst 16(!) uur.

Door het speciale, ovaal afgeronde borsteltje is het aanbrengen van deze lipsticks zeer makkelijk.

844 Sweet Tooth – 852 Box of Chocolates – 856 70% yum – 860 Ginger Bomb – 862 Volupto Choco 

844 Sweet Tooth – 852 Box of Chocolates – 856 70% yum – 860 Ginger Bomb – 862 Volupto Choco – 868 Cacao Crush

Zoals je op de swatches kan zien, geven deze matte lipsticks een kleur met een prachtig pigment af. Zoals je kan zien zit er een grote variatie in de verschillende chocolade tinten. De rechtste  868 Cacao Crush, is mijn absolute favoriet. Het enige dat ik met de donkere kleuren zou aanraden, is dat je een lipliner gebruikt om lippen in te kleuren, alvorens je de lipstick aanbrengt. Maar ja hoor, deze Les Chocolats matte lipsticks geven een prachtige kleur af, voel je niet en blijven de hele dag lang mooi op je lippen zitten.

Als je op zoek bent naar een mooie, matte nude/bruine chocolade lipstick die goed blijft zitten, dan zijn de L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats lippenstiften zeker iets voor jou.

De L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats collectie is momenteel verkrijgbaar in 8 verschillende tinten voor €14,99 in de Kruidvat en Di winkels.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn review over de L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats matte lipsticks te lezen. En  sorry dat er deze keer wat minder foto’s tussen zitten, ik had er nog een paar over, maar deze hadden beter bij het artikel gepast als ik ook swatches op mijn lippen had gemaakt.

Wat vind jij van deze matte lipsticks met een chocolade kleur én geur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *