BEAUTY, SHOPPING

L’OCCITANE – IMMORTELLE OVERNIGHT RESET SERUM

Bij L’Occitane denk ik vooral aan mijn laatste vakantie. We reden langs deze plek met hun prachtige grote weiden vol met prachtige bloemen! Zo zal ik me L’Occitane vanaf nu altijd herrinneren.
Gedaan met dagdromen, nu eventjes focussen op een van hun nieuwe producten.
Maak kennis met onze nieuwe, innovatieve Immortelle Overnight Reset Serum. Het helpt je huid ’s nachts te herstellen van het drukke, dagelijkse leven. Al na één nacht is het verschil zichtbaar! En na een maand zul je een aanzienlijke verbetering van de huid kunnen waarnemen.
Een optimale samenwerking tussen 3 ingrediënten waar patent voor gevraagd is in Frankrijk.
Een drietal actieve bestanddelen in twee verrassende texturen zorgt voor een compleet, zichtbaar verjongend resultaat, alsof de huid gereset wordt. Immortelle wordt gecombineerd met extracten van Acmella oleracea en marjolein om de huid ’s nachts te resetten en ’s ochtends weer te activeren. Het serum bevat sterke concentraties marjolein en Acmella oleracea en wordt snel door de huid opgenomen, waar de Immortelle oliebelletjes hun krachtige werking op de huid loslaten. En, ook niet onbelangrijk, het voelt ongelooflijk lekker aan!
In het natuurlaboratorium van L’Occitane wordt al sinds 1976 onderzocht hoe we de krachten van natuurlijke schoonheid maximaal kunnen optimaliseren. Immortelle Overnight Reset Serum is onze nieuwste innovatie, maar we blijven de lat voor natuurlijke schoonheid en huidverzorging natuurlijk steeds hoger leggen.
Wat is precies het nut van die gouden belletjes? Duizenden glanzende belletjes die door een krachtig serum lijken te zweven, staren je aan vanachter het gematteerde glas. Ieder belletje is verrijkt met een van de grootste schoonheidsgeheimen van L’Occitane als het gaat om bestrijding van de effecten van veroudering: essentiële Immortelle olie. De tweeledige textuur drijft in een serumbad boordevol extracten van marjolein en Acmella oleraceaen voelt verrassend en heerlijk weldadig aan op de
huid. De formule wordt snel door de huid opgenomen en bereidt de buitenste huidlaag iedere nacht voor op de nieuwe dag.
Immortelle Overnight Reset Serum , 30 ml, te koop voor de prijs van : € 54,00
Verkrijgbaar in de L’Occitane-boetieks en online via  www.loccitane.be.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *