CASUAL DAY

Life happens, coffee helps!

Hi Hi Hi 😉

En dag som alle andre. Ingen sprø;)

Da falt liksom litt ting på plass og livet var liksom ikke så ille lengre. Det kommer jo helt an på meg selv, hvordan jeg vil at livet skal være. Vil jeg at det skal være dritt, så er det ikke noe problem å få det til å være dritt. Men i dag bestemte jeg meg for, at selv om livet mitt er litt dritt akkurat nå, så skal ikke det få lov til å ta overhånd. Jeg vil heller at livet mitt skal være fult av små herlige øyeblikk som gjør at alt det som er dritt forsvinner litt. Det som er dritt forsvinner ikke, uansett hvor mye jeg vil at det skal det, men jeg kan velge å la det ligge litt skjult og heller nyte alt det andre livet har å by på. For det som er dritt får sin plass i livet mitt det også, men jeg vil ikke at det skal være det som preger det.

Så gå ut og nyt alle de herlige øyeblikkene som livet har å by på, så skal du se at det blir enklere å takle det som er dritt når det dukker opp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *