CASUAL DAY

Leter du etter god hosting – les innlegget mitt

PRO ISP er en av Norges største leverandører av hosting, domene, virtuell server (VPS) og SSL-sertifikater. I tillegg fikk de nylig et nytt produkt; nettsted byggherre (for å bygge profesjonelle nettsteder). Det er spennende at de konkurrerer med alle de utenlandske aktørene som dominerer dette markedet i dag.

 

Alle hosting-tjenester inkluderer gratis SSL som dekker minimumskravene til nettlesere. Hvis noen ønsker å oppgradere til en premium-løsning for økt sikkerhet og pålitelighet, har de de rimelige SSL-sertifikatene som mange trenger i dag.

Deres nye produkt, nettstedbygger, gir medlemmene muligheten til å lage nettsteder enkelt og raskt. Tilbyr responsiv design, slik at nettstedet ser bra ut på både mobil, nettbrett og datamaskin. Med over 400 forskjellige designmaler og mange utvidelser, kan du enkelt tilpasse dem til dine behov. De tilbyr en 30-dagers GRATIS prøveperiode, slik at du selv kan se hvor brukervennlig det er.

 

Jeg personlig anbefaler det av hele mitt hjerte :)!

Generelt et veldig bredt tilbud, muligheten for å kjøpe et domene i ethvert land 🙂

Stort servertilbud 🙂

Totalt sett leste jeg mange meninger og fant ut av meg selv at det er verdt det 🙂

 

Nedenfor er noen brukerkommentarer:

 • Generelt veldig fornøyd. Det beste går enkelt og knirkefritt, men har ikke pushet grensene.
 • Fantastisk kundeservice!! De er utrolig høflige, dyktige og hjelper meg alltid uansett hvor mange rare spørsmål jeg måtte dukke opp med, eller hva jeg trenger hjelp til. Jeg bruker Pro Isp til alle nettsidene/nettbutikkene mine og kunne ikke vært mer fornøyd!
 • Ble anbefalt av proff-bruker til å benytte PRO ISP.

  Jeg søke etter selskaper som kunne ha et brukervennlig, men samtidlig et proft ferdig oppsett og jeg ble meget imponert over PRO ISP.

 • Har bare hatt gode erfaringer med ProIsp

  De er de eneste jeg bruker i Norge, til mine prosjekter.

 • Flytta domenet fra et annet selskap som ikke var villig til forstå problemet med at oppdaterte filer ikke ble synlig på nettet før ofte etter mange timer. Hos PRO ISP er filene klare straks de er sendt til FTP-serveren. Kommunikasjonen med PRO ISP-hjelpen er også helt upåklagelig!
 • Har vært kunde av proisp i 2 år nå og det finnes ingen bedre leverandør for meg.

  Jeg har partnerløsningen, som kan anbefales alle med underliggende kunder!
  Mine kunder har sin egen konto hos pro isp og jeg kan velge om de skal faktureres direkte eller om jeg skal faktureres.

  Administrering av mine kunder er smertefritt 🙂 Som om at PRO ISP er mitt egent verktøy som jeg kan gjøre alt jeg behøver med!
  Og er det noe som ikke fungerer, selv det PRO ISP egentlig kanskje burde latt meg funnet utav selv da det gjerne ikke er dems bord, hjelper de likevel! Suverent!

 

 

Hvis du vil dra nytte av tilbudet nedenfor i bannerne, klikker du på det, og det tar deg direkte til nettstedet proisp.no

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *