BEAUTY, SHOPPING

LCC CLEAN & CALM CLEANSER REVIEW

Som ett mål för 2018 hade jag ju att sköta om min hy bättre. Jag har ju testat några olika LCC produkter tidigare, och inte gillat en enda produkt. Inte en enda. Kanske jag inte valt dem rätta produkterna för mej, men har aldrig känt att det är något att hänga i granen. Speciellt eftersom priset inte är i den billigare ändan.

Så då min nuvarande ansiktsrengöring tog slut, hade jag aningen svårt att välja vilken jag skulle ta. Denna låg absolut inte högt upp på listan, men den fick komma hem iaf. Så då kommer den stora frågan. Blev det bu eller bä för deras Clean & Calm cleanser?

Jag var ju skeptisk till en början. Dessutom fick jag en hel del minimala (på riktigt typ osynliga om man inte stirrar)  finnar i pannan. I det skedet tänkte jag att jag slutar med den på direkten, men gav den ändå en chans. Vad jag gillar bäst med den är att den är en gel konsistens. Då man har torr hy, finns det oftast bara mjölk rengöring, och jag gillar inte känslan man får efteråt. Så ett extra plus i kanten för det. Ansiktet känns riktigt rent efteråt och produkten är lätt att använda och tvätta bort. Huden känns varken torr eller irriterad efteråt.

Det enda jag inte gillar med rengöringen är doften. Även om produkten är tvålfri, känns doften lite som en billig handtvål. Enligt beskrivningen ska den dofta mysk och cederträ, vilka inte är mina favoriter. Det tycker jag också är en liten grej att komma över.

Jag skulle säga att produkten får 4/5 toasts.

// I’ve tried a fair share of LCC products before and hated every single one. Yes, really. I don’t know if I just have chosen the wrong products or if they’re just not for me at all. So when my cleanser ran out this def wasn’t on the top of the list. But here we are.

I’m glad I gave it a chance. Why? Because I love it. You usually don’t find gel cleansers for dry skin and this cleans the face really well without drying it out. The only thing that I don’t like is the scent. It’s musk and cedarwood. Not really my favorites but I think it’s a really small problem.

Overall I’d give this a 4/5. Even if it isn’t the cheapest at 33€ I’ll definitely buy this again.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *