CASUAL DAY, SHOPPING

KRUIDVAT COFFEE SCRUBS

Hi,

Ik denk dat iedereen wel weet wat een goede scrub allemaal voor je kan doen. Onlangs kwam Kruidvat met zijn eigen lijn koffiescrubs uit. Een scrub zorgt ervoor dat alle dode huidcellen worden weggehaald, vooraf aan het scheren. Hierdoor krijg je een optimaal, glad resultaat na het scheren en verzorgen van je huid. Een koffiescrub zou cellulitis kunnen verhelpen of verminderen. De cafeïne in de scrub zorgt ervoor dat de bloedvaten uitzetten en maakt de huid strakker, dat klinkt toch goed?

Als je wilt weten hoe mijn ervaring met de Kruidvat Coffee Scrubs is, lees dan zeker verder.

Je vindt de koffiescrubs van Kruidvat in vier verschillende varianten. Je kan kiezen uit kokosolie, pepermunt, vanille & amandelolie. De mix van koffie uit biologische koffiebonen en zeezout verwijdert de dode huidcellen en verzorgt de huid. Masseer de huid goed met deze scrubs voor een goede doorbloeding en  ervaar de verstevigende werking. Door de koffiegeur die vrijkomt tijdens het scrubben, zou je meteen een energiek gevoel krijgen. Na het scrubben voelt de huid zacht aan en blijft er een fijn verzorgend olielaagje over op de huid. Kokos geeft een tropische geur, pepermunt een opwekkende geur, vanille een warm zoete geur en amandel geeft een verzachtende geur af. De scrub wordt beschouwd als een milde scrub.

Kruidvat Coffee Scrub with Seasalt – Fresh Mint

Tot nu toe is de Fresh Mint variant mijn favoriet. De geur van koffie vermengd met een frisse muntgeur, is heerlijk verfrissend. Ik zou deze scrub alleen niet als mild beschouwen. Door de koffiekorrels zorgt deze scrub er zeker voor dat alle dode huidcellen weg zijn. Maar als je een gevoelige huid hebt, zou ik deze scrub niet meteen aanraden.

De scrub bestaat uit droge, grove korrels wanneer je de verpakking opent. Pas wanneer je er water bijdoet, wordt er een scrub gevormd. Pas wel op dat je niet schrikt als je deze voor het eerst gebruikt onder de douche. Deze scrub zorgt voor dat je douche vol met de bruine restanten van de scrub hangt.

 

Kruidvat Coffee Scrub with Seasalt – Soft Almond

 

Kruidvat Coffee Scrub with Seasalt – Tropical coconut

 

Al  bij al vind ik dit een goede scrub als je een mooi & glad resultaat wilt. Als je niet zo vaak een scrub gebruikt, dan is deze verpakking zeker handig. Voor 1 zakje van 40g betaal je maar €0,99 en kan je tweemaal scrubben. De scrub geeft een sterke geur af, maar deze blijft niet op je huid achter na het scrubben. Ik heb ook niets gemerkt van een overblijvend olielaagje, dus gebruik hierna zeker een goede bodylotion. Maar als je op zoek bent naar een goedkope koffiescrub en je hebt geen gevoelige huid, dan zou ik deze Kruidvat Coffee Scrubs zeker aanraden.

De Kruidvat Coffee Scrubs zijn beschikbaar voor €0,99 per stuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *