BEAUTY, CASUAL DAY

KIEHL’S AVOCADO NOURISHING HYDRATION MASK

Min dagliga hudvård består till stor del av masker. Jag älskar att sätta en fuktgivande eller rengörande mask i ansiktet efter att jag kommit från jobbet och tvättat din makeup. Jag tror att jag redan känner till alla masker som Kiehl erbjuder, men det är avokadomask som har varit på mitt ansikte den senaste tiden.

Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask är en nyhet i erbjudandet av Kiehls varumärke, som just har anslutit sig till den redan berömda avokado-ögonkremen – en av de bästa, men också den mest hatade av vissa människor. Jag misstänker att samma historia kommer att vara med avokadomasken, för för dessa två kosmetika behöver du en liten bruksanvisning för att använda dem ordentligt och med glädje

Kiehls Avocado Nourishing Hydration Mask är en rik och till och med beroendeframkallande ansiktsmask. Förnyar, återfuktar och skapar en skyddande hinder för huden. Den lämnar den mjuk, slät och elastisk. Innehåller avokadofruktekstrakt, rikt på omega avokadolja och kvällsolros. Det gör inte bara huden näring utan också förhindrar vattenförlust. Avokado närande hydrering Mask är bra för att bibehålla fukt i huden. Handlingen är snabb, grundlig och effektiv.

Masken kan användas flera gånger i veckan i bokstavligen 15 minuter. När vi har mycket torr hud kan vi tvätta bort den efter 30-45 minuter. Efter att ha tvättat bort masken blir huden omedelbart närad, mer spänd och smidig. Och vi ser mer vilade ut. Att tillämpa denna mask är en perfekt ritual som slappnar av alla våra sinnen. garanterar att det blir en idealisk mask för höst och vinter, när vinden och frosten torkar vår hud.

AVOCADO FRUIT EXTRACT
Avokadoxtrakt kommer från frukt, erhållet och odlat i USA. Extraktet erhålls genom slipning av frukten och dess filtrering. Innehåller höga nivåer av fettlösliga ingredienser. Syftet med detta extrakt är att återställa och vitalisera huden.

Avokado olja
Den pressade och raffinerade oljan kommer från Italien och Spanien. Innehåller höga nivåer av näringsmässiga omättade fettsyror, inklusive en omega-blandning. I vår formel hjälper det att fukta huden och stödja en frisk hudbarriär. Det hjälper till att ge näring mot mjuk och fuktig epidermis.

KVELD PRIMROSE OLJE
Det kommer från många regioner i världen, inklusive Europa, Sydamerika och Kina. Det extraheras av kallpressande frön frön – en doftande gul blomma som blommar på natten. Den innehåller ett högt innehåll av omättade fettsyror, som är byggstenar för frisk hud. De förnybara egenskaperna hos denna ingrediens bidrar till en total förbättring av hudkvaliteten.

Masken kan köpas i två kapaciteter – en liten, 25 g, som kostar 89 PLN och en stor 100 g burk, för vilken vi betalar 460 SEK. Om du som älskare av avokados salutiska påverkan på vår kropp, var noga med att bekanta dig med denna fantastiska mask, som jag bokstavligen vill smöra rostat bröd. Avokado förseglad i en burk? Allt är möjligt med Kiehl’s! Du kan köpa Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask i Kiehls onlinebutik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *