BEAUTY, SHOPPING

KICKS Svensk kosmetika

Jag presenterar 3 underbara produkter med mycket bra prestanda men en delikat och säker komposition …

MAKEUP BRUSH SHAMPOO. Detta är ett schampo för rengöring av borstar, svampar och sminkburkar. Jag anser att denna produkt är idealisk, den är känslig och skadar inte borstar och förbättrar till och med deras skick. Det tar bort alla föroreningar och rester av färgad kosmetika, även de vattentäta, vilket lämnar en vacker frisk doft.

Nästa är SALTWATER SPRAY, som hjälper till att få effekten av vackra havsvågor på håret. Spraya lite på håret och knåda dem med händerna för att bli galen fashionabla de senaste månaderna med imponerande volym och matt finish. Produkten innehåller dessutom ett hårfästmedel, tack vare vilket den tål hela dagen eller hela natten. Nu är det viktigaste för mig kosmetiska näringsegenskaper. 🙂

Efter appliceringen fuktas och näras håret tack vare innehållet av blå alger, vitaminer och mineraler och skyddas också mot hög temperatur, vilket är perfekt för soliga sommardagar. Det kommer också att fungera på andra tider på året, det tynger inte håret och gör att du kan bilda en frisyr som vinden inte är skrämmande för 🙂

Nu är min favorit ELIZABETH ARDEN, Green Tea Energizing Bath and Shower Gel. Det är en mycket tjock gel baserad endast på naturliga extrakt, utan tvål. Produkten rensar och uppdaterar huden perfekt utan att påverka den naturliga skyddsbarriären, torkar inte ut och irriterar inte huden. Det lämnar en vacker doft som förblir på huden i flera timmar.

Jag är mycket glad över detta kosmetika och jag rekommenderar det av hela mitt hjärta, speciellt till personer med känslig eller torr hud.

Det är värt att köpa det i Sverige 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *