SHOPPING

JULKLAPPSTIPS TILL PAPPA.

*Inlägget är ett samarbete med Presenttipspappa.

Till pappa men också morfar, sambo eller bror.

För dig som känner mig låter det såklart märkligt att jag skriver om julklappstips/presenttips till pappa. Jag har ju sedan många år ingen relation till min pappa trots att han bor i samma stad. Dock finns det såklart andra män i min närhet som jag gärna ger presenter. Jag tänker också att andra kan behöva lite presenttips till pappa, morfar, sambo osv. För visst är det alltid lite svårare att köpa present till män? Iallafall tycker jag det. Det blir ofta de klassiska kalsongerna i paketen. För egen del numera hemsydda kalsonger vilket ju kan vara lite personligt och roligt. Jag tror dock att de flesta hellre skulle vilja öppna ett paket med en whiskeykryssning i.

Upplevelser till pappa.

Då vi nu också försöker sänka vår konsumtion tyckte jag det var extra roligt att jag fick möjlighet att samarbeta med ett företag som Presenttipspappa då de har många upplevelser i sitt sortiment. Fina presenter som ger minnen för livet istället för ännu en pryl på hyllan eller i värsta fall i en låda i förrådet eller soporna. Exempel på upplevelser är :

*Sportbilsupplevelse. Köra sportbil vet jag att flera av mina arbetskamrater (män 50+) åkt till Tyskland för att göra. Nu finns alltså ett billigare och enklare alternativ att få testa att köra en Ferrari eller Porsche.

*Folkrace. Tävla och prejas i buckliga bilar låter ju roligt för även ickepappor som mig.

*Whiskeyprovning. Nåt liknande hade jag faktiskt tänkt ge till sambon i farsdagspresent. Eftersom jag själv inte gillar whiskey och jag inte hittade någon annan för honom att gå med så blev det inte av. Men det kommer ju fler tillfällen.

*Hyra en bastuflotte. Lite dyrare present men hur trevligt och mysigt låter inte detta till när han kanske fyller jämt?

Presenttips till pojkvän.

Lockar inte dessa saker så har de även en sida med Presenttips till din pojkvän. Där finns det fler upplevelser som skjuta pistol, ölprovning och en natt i en kolarkoja. Det finns ju inget som säger att man inte kan välja present till sin pojkvän från pappalistan och vise versa. Utom möjligtvis då den romantiska weekenden eller vuxenleksaker som man kanske inte vill ge till sin pappa 🙂

Självklart finns det heller inget som säger att inte mamma eller väninnan skulle bli glad över att få exempelvis köra folkrace. Min syster pratade nyligen om att ge det till sin sambo och tänkte då såklart följa med och köra själv också. Jag vet inte vem av dem som mest önskade sig upplevelsen 🙂

Hoppas att ni hittar några tips som underlättar inför julhandeln eller till nästa födelsedag/fars dag. Själva har vi sagt att vi ska ge varandra någon gemensam upplevelse i julklapp. Vi har inte bestämt vad än men kanske kan det bli något hämtat från dessa listor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *