CASUAL DAY, KITCHEN

JORDBÆR & BANAN NICECREAM

Nå har sommeren kommet for alvor her på sørlandet og jeg har en konstant craving på iskrem. Butikkene var stengt i dag så måtte klare meg med det jeg hadde i frys og kjøleskap.

Denne nicecreamen er sukkerfri, vegansk, creamy, søt og jeg syntes den er en ypperlig erstatning til iskrem. På toppen av det hele er den billig og enkel å lage.

 

Dette trenger du (til en person):

1 frossen banan

1 neve frosne jordbær

1/4-0,5 dl melk

En klype vaniljepaste

 

 

 

 

Dette gjør du:

Ha banan og jordbær i en foodprosessor eller god blender. Kjør blandingen litt før du tilsetter litt væske og vanilje eller annen ønsket søtning. Den er ganske søt i seg selv men her kan du smake deg frem. Den skal bli en kremet iskremkonsintens, så tilsett litt og litt væske til du føler den er perfekt. Server og spis med en gang.

Mulighetene er mange med denne iskremen. Du kan tilsette kakaopulver, peanøttsmør, kakaonibs, blåbær, bringebær, dadler og maccapulver for karamellsmak eller bare ha banan og vanilje for en helt klassisk. Du kan holde den sukkerfri og sunnere eller gjøre den litt frekkere med å tilsette for eksempel litt konjakk og mørk sjokolade. Kun fantasien som stopper deg her 🙂

 

1 reaktion på ”JORDBÆR & BANAN NICECREAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *